Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník Athlon

Tato chyba je asi pouze u nás na jihu. :D

Tím 15 programů, které nepotřebují STB zřejmě myslím, že u nabídky klasik mám STB u jedné tv a u druhé ne (asi to bude analogová nabídka zdarma k té digitální).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šlágr TV nahradil v nabídce 15 programů, které nepotřebují STB, stanici UPC express.

Zřejmě na žádost diváků důchodového věku.

 

 

Omlouvám se, ale to je pěkná blbost. Sám jsem pokročilého důchodového věku (70), a že by mne zajímal nějaký Šlágr TV, to ani náhodou. Naprostá většina dnešních důchodců je odkojena např. Rolling Stone, Beatles, Depeche Mode, Pink Floyd, Elvis Presley, U2 atd., atd. A ještě před nimi např. Bill Haley, Chuck Berry, Bob Dylan, Chubby Checker, Jerry Lee Lewis atd., atd. Prostě něčím co ani náhodou na nějakém Šlágru se nikdy neobjevilo ani neobjeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

 

takhle mne UPC nevytočilo již pěkně dlouho. Mám u nich již několik let nabídku SUPREME ke které je nabídka MINI a MINI DIGI grátis. Dva dny nazpátek mi přišel e-mail reklkamní, že program Country No. 1 byl také zařazen do DIGI MINI, ale tam jej nenaladím. Psal jsem na technickou podporu, kontaktovali mne a přepojili na jiné oddělení. Tam jsem narazil na jistou paní Janu Valetovou, která ze mne udělala totálního blbce či idiota. Celou dobu říkala, že si platím jen SUPREME a 28 Kč za DIGI MINI ne, že to ani tudíž nedokáži naladit. Když jsem ji řekl, které programy v DIGI MINI naladím a všechny jsem je vyjmenoval, tak pořád mlela svou, že na DIGI MINI nemám nárok. S tímto přístupem se ani nedivím, že jim ubývají zákazníci. Navíc ani nevěděla, že nějaký reklamní e-mail od nich odešel a že se má přidat TLC a všechny HBO v HD. Připadal jsem si jak magor, totálně mne její neschopnost dokázala vytočit a pak jen suše odpověděla, tak si napište další reklamaci.

 

Co k tomu dodat?

  • -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

potvrzujeme Vám, že z technických důvodů bude pro lokalitu Brno program Country No. 1 zařazen do nabídky kabelové TV Mini o několik týdnů později. Děkujeme Vám za pochopení a prosíme o strpení.

Alena, UPC Facebook tým

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree
... v UPC neví pravá ruka, co dělá levá!

Tak odhaduji, že asi tři až čtyři dny trvalo, než se informační leták červen 3014 dostal i na oficiální web UPC (sekce Novinky, datován 13.6.2014, ovšem včera tam ještě nebyl).

Interní komunikace v UPC skutečně nestojí za nic, jak naznačuje mnoho příkladů z praxe....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...