Přejít na obsah

raji

Uživatel
  • Příspěvky

    77
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele raji

  1. raji

    Nefunkční přístup do HBO GO

    Tak dnes už to funguje.
  2. Mám placenou tv komplet. Dnes jsem v PC a v mobilu chtěl kouknout na hbo go. Bohužel po přihlášení to píše: Aktuálně nemáte přístup k HBO GO. Zkontrolujte prosím stav svého předplatného.(12.41) V horizont go ale HBO chodí normálně. Stále jedu na UPC. Nějaké rady?
  3. Odpoledne po práci kouknu a dám vědět. Dík.Jedná se o Kaon 700. Na PC běží.
  4. Za poslední měsíc ZZ šlapalo jen jednou a to pár hodin.Bude nějaká náprava....vánoce se blíží.Restarty ani tovární nastavení nepomáhjí.
  5. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za využívání našich služeb, které dlouhodobě patří k nejlepším na trhu, ať už se jedná o internetové připojení, digitální televizi či interaktivní aplikaci Horizon Go. Snahou společnosti je poskytnout Vám to nejlepší ze světa vysokorychlostního internetu a zpříjemnit Vaší rodině společné chvíle, abyste mohli být všichni neustále online, užívat si zábavy na sociálních sítích nebo být stabilně připojeni, když potřebujete pracovat. Abychom udrželi krok s požadavky zvyšování kapacit a s rozvojem moderních technologií, pravidelně investujeme nejen do naší sítě a zákaznické podpory. Rádi bychom Vás informovali, že k 15.01.2019 dojde ke zvýšení rychlosti Vašeho UPC Internetu z původních 200 Mb/s na 300 Mb/s! Věříme, že si s touto změnou užijete UPC Internet skutečně naplno. Váš nový tarif Internet 300 Vám přinese: • rychlost stahování až 300 Mb/s, • nahrávání rychlostí až 20 Mb/s, • službu Wi-Free – bezplatná zabezpečená bezdrátová Wi-Fi síť určená zákazníkům UPC s více než 200 000 hotspoty v ČR. Všechny investice do zkvalitňování poskytovaných služeb nás vedou k úpravě výšky ceny Vámi využívaných služeb. Vaše měsíční vyúčtování bude zvýšeno o 43 Kč a změní se i cenové rozložení služeb internetu a digitální televize na vyúčtování. Ostatní parametry a nastavení Vašich služeb zůstávají beze změny. Zároveň dojde ke stejnému datu k obnovení Vašeho věrnostního období a změně následujících podmínek. Nově bude délka Vašeho věrnostního období 12 měsíců s tím, že pokud byste jej nedodrželi, doúčtujeme Vám poskytnutou věrnostní slevu ve výši 200 Kč za každou službu za každý měsíc, ve kterém jste služby využívali, a to od počátku tohoto období. Po uplynutí 12 měsíců Vám výhody věrnostního portfolia v případě Vaší spokojenosti rádi poskytneme za stejných podmínek i v následujícím období. Věříme, že Vás zvýšení internetové rychlosti potěší, ze zákona však máte právo ke dni 15.01.2019 (nabytí účinnosti změny) naše služby bez sankce ukončit. Pokud se takto rozhodnete, písemně nás informujte, nejpozději však do data změny služby. Žádost o ukončení smlouvy zašlete na adresu uvedenou výše. Více informací naleznete na stránce: www.upc.cz/zmeny2019. Velmi si Vás vážíme a doufáme, že Vám i nadále budeme moci nabízet spoustu zajímavých novinek ze světa vysokorychlostního internetu a digitální televize. S pozdravem Patrick Bodinoli ředitel prodeje a péče o zákazníky
  6. Přihlášení nefunguje-Win10/64 , IE i Chrome. Pořád se tam točí kolečko dokola, nebo žádá znovu o přihlášení. Edit: Tak na podesáté se v chrome přihlášení zadařilo, ale pro změnu nejde přehrát video. Nastala chyba v přehrávači, zkuste to prosím později....
  7. Proč není datum s českým názvem měsíce. Dost mně to vadí. Jsme snad ještě české fórum, i když se sem cpou i Slováci s jejich problémy.
  8. raji

    Plánované výpadky

    Vážený kliente, Dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o plánované údržbě sítě UPC ve Vaší lokalitě (ALBRECHTICKÁ 409/11, MOST), která bude probíhat od 13.06.2018 00:00 do 13.06.2018 00:00. V průběhu této údržby může docházet k výpadkům našich služeb. Za případné způsobené potíže se předem velice omlouváme. Údržba sítě je nezbytná z důvodu modernizace, která zlepší kvalitu poskytovaných služeb. V případě, že služby budou nefunkční i po výše zmíněném čase, proveďte prosím restart připojených zařízení (modem, router, set-top box) odpojením z elektrické sítě na cca 1 minutu a následným zapojením zpět.
  9. raji

    Horizon Go

    Ted jsem to vyzkoušel a pruhy mám černé. Win 10/64 Edge
  10. Ted jsem to zkoušel a funguje. IE Win10/64
  11. raji

    Nové stanice

    Ano. Android 5.1
  12. Silverlight znovu nutnost v IE, chrome běží..... bez silvelight.. Win 10....¨ edit: Edge jete také jako chrome bez Silverlight.
  13. UPC není jako pevná telefonní linka. Klasický telefon je napájen z ústředny a tak na něj nemá žádný vliv výpadek napájeni v daném místě. Jednoduše řečeno pokud vám vypadne proud bud doma, ve vchodě, nebo v ulici pevná linka (telefon) stále nejspíš bude fungovat, protože je napájen na dálku z ústředny. Kdežto u UPC zařízení (nepodporuje napájení po kabelu) jsou většinou (paneláky) umístněný v jednotlivých vchodech a tím pádem závislé na napájení toho vchodu.
  14. raji

    Horizon Go

    Tak problém byl u mně. Win si nainstalovaly samy ovladač gk. Přeinstalováno a jede.
  15. raji

    Horizon Go

    Video na všech programech bez obrazu, zvuk jde. Win 10/64 IE. Je to jen u mně nebo to zase pos....?
  16. Jenom pozor abys měl obě zásuvky na stejné fázi jinak ti to určitě nepojede.
  17. raji

    Horizon Go

    Pořadí nastavuji na PC. Použiji Ctrl a - až je to tak malé jak to jenom jde, myší si pak vše přetahám kam potřebuji a pak zase Ctrl a + do původní velikosti. Jde to velice rychle. Snad to pomůže více lidem.
  18. raji

    Horizon Go

    Tovíš že testujou.....na nás
  19. raji

    Horizon Go

    To samé jako Katoda. Zase akorát kecaj........
  20. raji

    Horizon Go

    Win 10/64 IE internet UPC vše běží normálně.
  21. raji

    HD DVR Mediabox

    Nic takového tam nevidím.
  22. raji

    Horizon Go

    Na androidu ano, ale v PC ne. Stále píše došlo k chybě pustě video znovu pořád do kola. Edit: tak na PC to už jede.
  23. raji

    HD DVR Mediabox

    No a od UPS máte nejspíš to samé. Pak nechápu proč platit za něco dvakrát. Máte dle Vás zasíťováno pořádně tak ten svůj routr dejte za cihlu a jsme tam kde jsme byli na začátku. Ušetříte aspoň za jeden internet když né za dvě zařízení. I když píšete ,že já to neplatím tak já a nejspíš vícero by to tak udělalo. Nic ve zlém.
×
×
  • Vytvořit...