Posted October 11, 200519 yr Sem můžete psát dopředu ohlášené výpadky, které vám nahlásí UPC (např. na e-mail). Nezpomeňte vzdy připsat vaši lokalitu, aby bylo jasné, pro kterou část sítě to platí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 1, 201113 yr To je skvělé vlákno, od založení v r.2005 žádný příspěvek UPC na nás kašle, žeby někdy oznámilo něco předem je jen utopie.
December 1, 201113 yr Author Ale jo nejaky prispevky tady byly, ale jiz dlouho neaktualni tak sem je smazal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 4, 201212 yr Uz se na tom pracuje ... UPC zacne v nejblizsi dobe rozesilat informace o planovanych vypadcich mailem na email adresy klientu uvedene ve smlouve
December 4, 201311 yr To je možný, že plánovaný oznámí ale ony se dějí pouze neplánovaný = ty se neoznamují ))
January 19, 201411 yr Zdravím , má někdo dneska problém s internetem (výpadek) ??!Brno - kamenný vrch .dík za info
April 17, 201411 yr Dobrý den, tak už nevím co si mám o "UPC" myslet. Každý den zhruba mezi 6-8 hodinou vypadky...nemužu se připojit. To si ze zákazníků děláte prdel, nebo to už mám nějak řešit? Opravdu co sem přestoupil k upc neústálé problémy at už z tv tak z netem. Takže zeptám se, nevíte něco o výpadcích v lokalitě Brno-černovice. Pokud ne tak mi alespon pošlete formulář k ukončení smlouvy:)