Návštěvník rosini Odesláno 14. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Včera jsem koukal na Rebel, dnes aktualizace programů a Rebel je pryč, netušíte proč? Zato ESPN, které už jakou dobu nevysílá, tam zůstává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 14. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Mně Rebel normálně hraje... 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jahomb Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 U mě nejde v DVB-C ČT D/ČT ART, za to v DVB-T (od UPC) jde normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiripoky Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 U mě jede normálně v DVB-C Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Tak kdy se bude vědět , který nový kanály se objeví v nabídce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Psal jsem to sem před pár dny. Víc se zatím neví. Možná by mohl být do konce roku kromě výše zmíněných i ten Slovak Sport, ale u něho to je fakt složité. Když ti to shrnu, tak by se letos ještě mělo objevit: MTV Live HD, Sport 2 HD, Viasat HD, HBO2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, Slovak Sport 1/2 + ještě asi další dva SD programy. MTV CZ HD bude příští rok. Plus asi tři stanice okolo ledna přejdou na 16:9. To je výhled na nejbližší týdne a měsíce. Anebo si počkej až to UPC oficiálně oznámí Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 No rád bych sdílel tvůj optimismus - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 16. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Jack o Slovensku nevies nic? Ked uz sa bavime o kanalovom rastri tak ten na slovensku je od leta sama rezerva. Ked sa ich zakaznik opyta co s tym chcu urobit komunikuju talafatkami. Na internete som sa docital odkedy Telekom prevzal kanaly digisport im stuplo mnozstvo zakaznikov o 6%. V upc teda na Slovensku je to so sportom slabe, Novasport si za posledne roky pohorsila, NHL vysiela malo, ESPN je prec, Sport 1 a 2 je celkom fajn ale nestaci to. Politika firmy je sa divat a platit za rezervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 No rád bych sdílel tvůj optimismus konečně si opravte radio HIT FM v digitálním vysílaní DVB-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 16. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Tak ja nevim. Odpověď 12. 11. 2013 - 10:17 Hezký den, je mi líto, ale rádio Hit aktuálně nemáme v naší nabídce. Katka, UPC Facebook tým - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky