Posted April 24, 20204 yr Čaute. Poslední dobou mám problém přes MS Outlook odeslat hromadný mail (cca 60 adres). Řeším to se správcem serveru. Ten mi tvrdí, že jsem v práci jediný (nikdo jiný si nestěžuje), že u něj je vše v pořádku. Prej, jestli není nějaké omezení u mého poskytovatele internetu. Je možné, že by mohl být problém u UPC/Vodafone? Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
April 24, 20204 yr Občas odesílám přes MS Outlook cca 200 hromadných zpráv a žádný problém. SMTP je samozřejmě mimo VF/UPC. Jinak bych ale řekl, že pokud se podaří odeslat i jedinou zprávu, tak žádná blokace ze strany ISP není (v MS Outlook je i test přijímání a odesílání zpráv, tak to zkusit). Edited April 24, 20204 yr by Adolf.Shitler - - - - -
April 24, 20204 yr Author Test mi jde. Odeslat a přijmout zprávu (i s přílohami) pro jednoho adresáta taky. Ale potřebuju to posílat na cca 60 adres a tam narážím. SMTP mám taky mimo Vodafone/UPC. Řekl bych, že nejsem IT analfabet, ale tady narážím. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
April 24, 20204 yr Podle mě to dělá nějaký firewall v PC, protože fa UPC když tak blokla celý port pro smtp (25, 465), ale nikoliv, aby jeden email prošel a 60 ne. - - - - -
April 25, 20204 yr Taky může být nějaká adresa špatně a blokuje to všechno. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
April 25, 20204 yr A jak se to chova s jinym SMTP serverem? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
May 6, 20204 yr Author Tak nakonec to vypadá, že byl nějaký problém s MS Outlookem (asi po nějaké aktualizaci). Pomohlo až smazání účtu a znova nastavení (se stejným nastavením). Při pokusech (jen) o změnu nastavení se problém pořád vyskytoval. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno