Odesláno 21. dubna 2020 5 let Dobrý den, už asi 2 hodiny mi na routeru blikají 2 šipky které jsou vedle sebe a nejde insternet jak přes ethernet tak wifi, nepomohlo vytáhnutí kabelů, restart, vypnutí, tovární nastavení, prostě nic.
Odesláno 21. dubna 2020 5 let No tohle forum je fakt misto, kde to vyresi...lidi, sundejte rousky a myslete trochu hlavou Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 21. dubna 2020 5 let Mrkni sem jestli není hlášený výpadek https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/vypadky/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. dubna 2020 5 let Není nad to, když člověk potřebuje pracovat a nejede mu net. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 26. dubna 2020 5 let Pokud má člověk net na práci, pak by měl mít i nějaké záložní připojení a nespoléhat se jenom na to home od UPC... Upraveno 26. dubna 2020 5 let uživatelem Adolf.Shitler - - - - -
Odesláno 26. dubna 2020 5 let Jasně, ale normálně pracuju v práci. A neznám moc lidí, co si doma platí několik poskytovatelů internetu "pro jistotu". Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 26. dubna 2020 5 let Platí si to každý, kdo je na internetu pracovně závislý. A ono to není až tak náročné, osobně mám pro tyto účely internet v mobilu a pokud nefunguje pevný internet, tak přes mobil udělám hotspot a funguji normálně dál :-) - - - - -
Odesláno 26. dubna 2020 5 let Velmi napodobne. Navic nam firma zaridila neomezena data, takze i mimo sidliste telefon k oknu, zapnu hotspot a jedu. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 27. dubna 2020 5 let primar mam netbox a zaloha upc. Mikrotik jsem si nakonfiguroval tak, ze se automaticky prepne na zalohu, vypadek mam tedy max par sekundovy, takze si toho ani nevsimnu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.