Guest Eduardko Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Mám notebook na ktorom sa hrám csgo ale nejde to až tak dobre, tak som rozmýšľal či by nebolo možné, že by som notebook na ktorom sa hrám prepojil s iným notebookom čo mám tak aby sa využil výkon z oboch notebookov? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 To sotva, jak bys je chtěl propojit? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Nevim, jak mate notebook, ale bud vam pomuze externi grafika (nevim jake mate CPU a notebook a jeho vlastnosti), nebo si poridte odpovidajici pocitac k hrani hry, kterou pozadujete. Jine reseni pro Vas neni. Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 @EduardkoJeště se podívejte na službu GeForce Now. Nabízí cloudové hraní. https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce-now/faq/ Jinak propojit dva PC a využít výkon obou standardně nejde. Co máte za ty NTB? Třeba by úpravou jednoho šlo posunout úroveň hraní na něm o kus výš. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadra2030 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Notebooky podporujuce externu grafiku na hry musia mat Thunderbolt 3 port, co je len ta najvyssia trieda (navyse iba s Intel CPU) alebo Macbooky Pro.. inak sa neda nic vymysliet, okrem spomenuteho cloudoveho hrania. Quote Super - Základní - Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jandik Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 RDP? Ale to asi nebude to pravé ořechové.x iPhone x Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 RDP není spojení a propojení dvou výkonů do jednoho. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts