Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Pred par lety jsem si na uloz.to odlozil starsi verzi HorizonGo, ktera fungovala. Byla stazena z Google Play, takze zadna cernota. Muzes vyzkouset

https://uloz.to/file/zFYYYePpc/horizongoandroid-apk

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Já osobně tedy při instalaci z venčí volím pouze APK soubory, které jsem si sám vytáhnul z telefonu po předchozím stažení z Google (Obchod) play. Ale je to volba každého co a jak si dá do telefonu, tabletu, TV boxu

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno
2 hours ago, peet said:

V neděli v době závodů F1 Horizon Go nefungoval, od půlky závodů , to pak jelo v pohodě

to mohu potvrdit

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

Mám tablet Lenovo TB X606F s Androidem 10. Od poslední aktualizace mi to přehrává jen zvuk bez obrazu. Na úvodní stránce vidím jednotlivé pořady i s fotkami, ale když dám sledo at, tak mám je černou obrazovku se zvukem. Tušíte čím by to mohlo být? Když si to pustím na stejném tabletu přes prohlížeč, tak to jde v pohodě. 

Odesláno

Zkus aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat, když to nepomůže tak budeš muset zkusit nainstalovat starší verze Horizon go, já mám skoro ten stejný tablet, ale mám dojem že je tam android 9 a tam mě vše funguje. Teď ještě používám mobil s androidem 11 a také vše šlape.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ahojte,

chcem pochváliť všetkých ktorý majú podiel na Horizon Go pre Apple TV funguje skvele! Pretáčanie, archiv aj v HD, LIVE vysielanie. Gestá ako fungujú je super pohodlne usporiadanie kanálov samozrejme synchronizovane s Horizon Go na telefóne.

jedna dospela apka!

👍

UPC box už nezapnem, len nejak zrušiť poplatok 1,9€ či kolko stojí mesačne 

Odesláno
V 22. 12. 2020 v 17:13, Pettr napsal:

Mám tablet Lenovo TB X606F s Androidem 10. Od poslední aktualizace mi to přehrává jen zvuk bez obrazu. Na úvodní stránce vidím jednotlivé pořady i s fotkami, ale když dám sledo at, tak mám je černou obrazovku se zvukem. Tušíte čím by to mohlo být? Když si to pustím na stejném tabletu přes prohlížeč, tak to jde v pohodě. 

Současné verze HorizonGO potřebuji k životu svému funkční  DRM (Widevine)  zkuste apk-u DRMInfo  - jestli je v tabletu vše OK  (často to 'odstřelí' např rootvani apod.). Pokud je DRM ok  -  pak si zkontrolujte - pokud jste to přenastavoval - v  Developers menu  -  jestli jste třeba nepřepnul nějaké nastavení pro HW vrstvy apod. - to totiž zneškodní spravné skládani DRM vrstev a pak se ukáže jen černá...  (nicméně toto by se mělo nastavit do defaultu, když tablet restartujete).     Pokud nemáte DRM potřebujete apk verzi  <= 2.3.44

Odesláno

Nezkoušel náhodou někdo aplikaci Horizon GO na Fire TV? Viz. Fire TV. Ta cena není špatná a kvalita slad lepší než čínské boxy.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Ostrava
Odesláno

Jakou kvalitu máte na mysli ? -  Obrazovou ?  nebo výrobní ? (iluze že  FireTV nevyrobil číňan ?) HorizonGO má z podstaty relativně nízký bitrate. Pokud hledáte max kvalitu obrazu a částečně vylepšený (AI) obraz - pak jedině Nvidia Shield Pro - ale rozdíl oproti obrazu z MiBox je relativně malý (ale je to vidět) - IMHO asi málokdo to za ty peníze docení. 

Možná potencionální problém FireTV bych viděl ve 'zvláštním' režimu chromecastu -  nejsem si jistý, ze na tom poběží cast HorizonGO z telefonu  - ale nezkoušel jsem, neb tuhle hračku nemám...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague