Odesláno 1. dubna 2020 5 let Ahoj, mám připojení od UPC přes modem Cisco EPC 3208 a potřeboval bych poradit, jaký mám pořídit router na wifi. Děkuji za tipy.
Odesláno 1. dubna 2020 5 let Jestli jsi nenáročný a moc tomu nerozumíš a máš modem v pronájmu, tak si ho nech vyměnit za wi-fi modem Compal, nevím jestli to teď mění zadarmo, ale dřív za to chtěli poplatek 400kč pokud to bylo na žádost klienta. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. dubna 2020 5 let No právě že ne, mám ho koupený, takže mi nezbývá asi nic jiného než k němu dokoupit něco šikovného.
Odesláno 1. dubna 2020 5 let nebo si nech zvýšit rychlost internetu a vyměněj ti ho zadarmo 🙂 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. dubna 2020 5 let Nic nekupujte, zavolejte si o výměnu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. dubna 2020 5 let Buďto si vzít modem Compal do pronájmu za 70kč měsíčně, nebo koupit router, Otázka je jaký když máš jenom 50 Mb internet, to by mohl stačit i levnější router router se 100 Mbit porty, jestli se to tedy do budoucna vyplatí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. dubna 2020 5 let Nevyplatí. Nic, co nemá Gbps porty, nebrat. Obzvlášť, když nějaký TP-Link Archer C6 je za tisícovku a funguje jak má. - - - - -
Odesláno 1. dubna 2020 5 let A samozrejme otazka je, ako dlho to Cisco bude fungovat v sieti Vodafone.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 1. dubna 2020 5 let před 3 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Nevyplatí. Nic, co nemá Gbps porty, nebrat. Obzvlášť, když nějaký TP-Link Archer C6 je za tisícovku a funguje jak má. Asi mas pravdu, ja mam ty Archery C6 doma rovnou tri, jeden mam jako hlavni router a zbyle dva jsou za nim, prepnute to rezimu AP a pozivam je jako switche a wifi AP a po roce provozu zatim nebyl problem, aktualizace take zatim chodi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2020 5 let Doporučuji gigabitový router Asus RT-AC58U. Mám ho již 2 roky a spokojenost. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.