Guest Marie Sulkova Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Nevim si rady s naladenim, za pomoc dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest penkie Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Pokud máte HD mediabox restartujte ho do továrního nastavení.Poté se program na pozici 30 objeví.Mě toto pomohlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marena Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 (edited) Měl by se tam objevit automaticky, na pozici 30, aspoň u mě to tak bylo. Možná se nenaladí, pokud je STB vypnutý jen v módu "rychlý start". Zkuste vypnout natvrdo (vytažením z elektriky). Po znovuspuštění už by tam měl být. Ještě jedna možnost, proč by nemusel být vidět - nemáte náhodu nastavené oblíbené programy? Edited March 23, 2020 by marena Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hkstaripraha Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 (edited) Mám Kaon HD PVR KCF-4003 HCO a také nenaladím CT3. Zkusil jsem tvrdý restart, ale mezi 193 programy nabídky není k nalezení. Moc se mi nechce do továrního nastavení(znova ladění oblíbených...) a proto se tady ptám na nějaký další postup, díky. Edited March 23, 2020 by hkstaripraha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpfunny Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 @Marie Sulkova ....z FB UPC: UPC Česká republika Pěkné ráno, ČT 3 naladíte zde: - na Mediaboxech nová pozice 30 - TV s CAM se propíše na frekvenci 730 MHz, SR6900, QAM 256 ..bude ale potřeba manuální doladění této frekvence - TV START, SD verze nahradila Óčko Black, K27 / 530 MHz, za Šlágrem 2 (Óčko Black si mohou diváci doladit na K23, ČT 3 HD bude potřeba doladit na K24) Veronika Quote Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hkstaripraha Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 před 25 minutami, hkstaripraha napsal: Mám Kaon HD PVR KCF-4003 HCO a také nenaladím CT3. Zkusil jsem tvrdý restart, ale mezi 193 programy nabídky není k nalezení. Moc se mi nechce do továrního nastavení(znova ladění oblíbených...) a proto se tady ptám na nějaký další postup, díky. Tak jsem zvolil tovární nastavení a je po problému, CT3 naladěn! Teď mne jen čeká nastavení oblíbených kanálů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 (edited) Nevím, jak dlouho ještě bude fungovat, ale celkem mne zaujalo 🤪 Edited July 7, 2020 by cvancara 2 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Jojo, onehdy jsem si toho taky vsiml 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 To vypadá na nějaký seriálový hit, kam se hrabe Ulice nebo Ordinace. 🙂 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 To už překonalo i Tak jde čas 😄 ČT se s tou tvorbou fakt činí 😄 Quote Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts