Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kdyz nepocitam rychlost/cenu jste spokojeni se sluzbou karnevalu (jako je info linka, uctovani sluzeb,..)? 32 hlasů

1. 1. Kdyz nepocitam rychlost/cenu jste spokojeni se sluzbou karnevalu (jako je info linka, uctovani sluzeb,..)?

• ANO
      8
    • NE
      9
    • Ano, ale chce to jeste doladit.
      14
    • Je mi to jedno zalezi mi jen na Internetu!!
      1

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Content effaced

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Kdyz si proctes forum tak tech zkusenosti zde najdes napsanych pomerne dost.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Kdyz sem nimuly tyden volal na infolinku kvuli nahlaseni zavady tak uplne v klidu, prosel sem nabidkou az me to prepojilo na operatorku a ta mi rekla ze neco delaj na vedeni a ze to bude obcas padat, a cely to bylo bylo vyrizeny hned, nejdyl trvalo nez se vykecalo to "menu"

Odesláno

Ono zalezi kvuli cemu na infolinku volate a kterou polozku si v tom menu vyberete, napr. na problemy s internetem se dovolate celkem rychle, ale uctovani, pripojeni tv a dalsi kam vola vetsina lidi to trva dele nez vas spoji s operatorem.

Jinak v tom kontakt centru sedi pry asi 50 lidi, osobne jsem se tam byl podivat.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

mno po me chtel technik 300KC za to co ani nedelal, ale 300KC me nezabije a proto to ani neresim, ale mohl bych mu udelat prusera co? :)...mozna priste

Odesláno

To je celkem zajimavej zpusob mysleni.

Odesláno

...a proč si mu nedal rovnou litr? :shock:

Odesláno

coby nemajetny student si mohu dovolit platit pouze tarif 250/50 a mohu říct že je totalně na piču .)

1)pada to asi 10x castej nez 2Mbit kerej jsem měl v akci

2)krom prohlížení webu nepoužitelný- CS nehratelne, w3 hratelne ale občas spadne

3)limit 2/2 .. 14 dní vytrvaleho použíání (ale ne stahovaní) a limit je v haji

4)technici jsou v klidu :) mě byl napojovat net nějakej šefík .) přišel , zapojit, řekl že to vyzkouší a ještě 15 minut u mě vytvrd na netu :)

5)Infolinka- když maš nějaky problem s netem kery operatorka neni schopna vyřešit tě ani nenapojí rovnou na techniky ale prostě se ještě vykecává frazema že "mi vám zavoláme zpátky" - zavolala asi po 2 tydnech a pak mě to teda napojili do 2 dnů

6) nešla nějaka fama o zvedani rychlosti , hlavně uploadu?? když je stejnej limit DL/UL neměla by byt stejna rychlost- třebas 250/250 -. pak by to bylo použitelny

Odesláno

Asi je to subjektivní a záleží na lokalitě, protože já mám stejnej tarif od února a jsem spokojenej, nešlo to zatím jen jednou, limit sice drsnej, ale přesto zvládám kromě browsení několik hodin denně i bittorrent, s technikama mám taky dobrý zkušenosti a nějakej výraznější problém, kterej by se mi nepodařilo vyřešit přes operátorku nebo zákaznický servis na webu Karnevalu se zatím neobjevil (ťuk, ťuk).

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno

protoze jsem pretahl limit tak mi snizili rychlost na 200/50 a musim rict ze jsem naprosto v klidu, stahovat se sice skoro neda protoze upload 4kbs je ponekud malo a na web a obcas stazeni nejakych mensich souboru to staci, hry jsem nehral ale rozhodne nemam problem ze by neco nefungovalo nebo ze by to padalo, navic od zitra zase poficim rychle :)))

spis sem si hnul s kabelem k modemu a asi nemam uplnej signal protoze se mi zdalo ze nez me snizili rychlost tak ze se download nemuze dostat vys nez 160-180 kbs i kdyz zdroj pravdepodobne byl rychlejsi, ale to je jiz OT

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague