August 23, 201213 yr Mám problém s muxem 17 na kmitočtu 314/6900.Poslední dobou se objevují pixely přes půlku obrazu.Mám někdo stejný problém na síti Karnevalů na Mostecku.Předem dík za odpověď. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
August 23, 201213 yr Author Jsem zvědavý co to dělá,poslán dotaz na UPC. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
August 24, 201213 yr Vcera vecer jsem schvalne koukal, a nepravidelne na AXN HD spodni polovina obrazovky rozsypany obraz. Nejcasteji pri zmene sceny. - - - CA modul OVA
August 24, 201213 yr Author Jo přesně tohle jsem myslel .Teď jsem koukal síla signálů 52% a kvalita 98% na kmitočtu 314/6900.Ta Prima HD stejný problém .UPC nabízí výměnu přívodního kabelů do bytu,mám přijmout?Já mám delší dobu slabý signál,to víš přeštípaný kabel na chodbě 2 krát,UPC ví o tom .Řešeno spojkami ,je to dobrý řešení.?? Edited August 24, 201213 yr by Guest Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
August 28, 201213 yr Jo přesně tohle jsem myslel .Teď jsem koukal síla signálů 52% a kvalita 98% na kmitočtu 314/6900.Ta Prima HD stejný problém .UPC nabízí výměnu přívodního kabelů do bytu,mám přijmout?Já mám delší dobu slabý signál,to víš přeštípaný kabel na chodbě 2 krát,UPC ví o tom .Řešeno spojkami ,je to dobrý řešení.?? Spojky se samozřejmě mohou uvolňovat a znamenají útlum signálu po cestě k Vám. Pokud UPC zdarma nabízí, proč nevzít? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
August 28, 201213 yr samozrejme ze navstevu technika zaplati ...takze proc to nebrat ze pockejme na oficialni vyjadreni E...
August 28, 201213 yr Author Technik konečně přijel s měřákem .V rozvodnici přidal trošku signálů +vyměnil konektor.Prý musím počkat ,natažený nový optický kabel venku ještě tam něco ladí.Jinak problém pořád trvá. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most