August 9, 201213 yr Jinak ještě k tomu doporučení nastavit tuto tv jako zemi (žádná),tak to nefunguje. Finsko ,Švédsko ano .Na žádná země digitální kabelový tuner zmizí a nezobrazí se. Doporučuji majitelům starších LG aktualizovat občas firmware Tv,možná právě pro to tam mám nastaveno UPC profil v tuneru,nevím zda tam byl před aktualizací,kterou jsem prováděl před měsícem.
August 9, 201213 yr U TV Panasonik to u zeme Svedsko nenajde vsechny kanaly, tak bacha na to. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 13, 201213 yr Takže vyřešeno! Přesně jak psal Retiree výše,tak to bylo.Zapomenutý filtr na chodbě v tom rozvaděči UPC. Vše funguje jak má bez problému. Díky všem za pomoc.
August 17, 201312 yr Ahoj, mám podobný problém, nedávno sme sa nasťahovali do bytu v Prahe, majiteľ tvrdil ,že tu bol zapojený upc, tak som ho dal sem tiež. Ibaže z predplatených 80tich kanálov príjmam len cca 40-45. Ako vyzerá ten filter a kde ho hľadať? Prípadne nejaké rady.Dik
August 17, 201312 yr Rozvodná skříň je majetkem UPC a měla by být zamčená. Budeš muset volat na UPC ( ... pokud s tím voláním a vůbec domluvou budeš na tom jako já před časem - preventivně si zakup prášky na nervy) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
August 17, 201312 yr To je snad fuk. ten filtr v HD boxu nemáš. ten je fakt v tý rozvodný krabici Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov