July 24, 201213 yr no už je i v UPC DVB-T místo rezerva HD (mux4/K24/498MHz). V DVB-C se ještě posunulo Noe TV místo Meteo TV. Jak jsem naznačoval drobné změny ... - - Jiná služba nic UPC
July 25, 201213 yr Na kanále 24 v UPC , DVB-T už jede ČT2HD,ČT4HD ( teď zrovna nejde ) a HD+ v HD, dřív tam bylo pay 1-5
July 25, 201213 yr Nevíte proč Meteo TV nemá vlastní pozici v muxu?Dělí se s Leo Tv přitom místa je dost.
July 25, 201213 yr Taky jsem si toho vecer vsimnul, kdyz vzdycky pri prechazeni kanalu se rozsviti neni pristup. A taky to nechapu... Ale chci se spise zeptat - jak se tady nekteri rozplyvate nad upscalovanou CT2. Jaky je vlastne rozdil, kdyz bych klasickou DVB-T CT2 (nebo kterykoliv jiny SD) prehnal pres receiver, ktery umi taky provest upscale az do 1080p. Dle mne je to uplne to same. Jenom takova recnicka otazka - je to tak? - - - CA modul OVA
July 25, 201213 yr Je to to samé. Ale teoreticky by UPC mělo mít lepší zdroj signálu a daleko kvalitnější techniku, tak by měl být upscale od UPC kvalitnější než z tvého domácího receiveru.
July 26, 201213 yr A jak to bude až skončí olympiáda? Skončí i ČT2 HD a nebo už zůstane? Někdy mám pocit, že UPC uvalilo na svoji činnost přísné informační embargo, co si člověk nenajde sám, tak to neví a jediné, co spolehlivě přijde do mailu, je faktura Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6