Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den.

Nedávno jsme koupili novou televizi Panasonic. Měli jsme set top box, ale abychom mohli využít např. i 3D TV, tak jsme si objednali tu kartu CA Modul. Přijel technik a nainstaloval nám jí, spíše přišel, šoupnul jí do televize, ujistil nás, že tam je všechno (i když za tak krátkou chvilku nebylo v ničích silách to zkontrolovat, protože všechny kanály byly přeházené) a za chvilku odešel. Asi jsme mu neměli věřit a držet ho tam, protože po jeho odchodu jsme zjistili, že chybí asi 4 kanály (Prima Cool, Nova Cinema, TV Fanda a Óčko). Řešili jsme to asi 4x s operátorkama, které nám doporučily frekvenci 163,50, kterou jsme zkoušeli předtím a potom asi 100x (i jiné frekvence). Potom nám jeden operátor navrhl restartování programu. Takže teď nám tam nechybí 4 programy, ale mnohem víc, protože nám to všechno operátor zrušil a dal tam základní nabídku (dříve jsme tam měli i HBO atd., jako jen na pár měsíců). Nakonec mě odbyli tím, že je to naše koncové zařízení, v podstatě je to náš problém a nashledanou.......Co máme dělat? Operátorky nepomůžou, technik chtěl mít asi hlavně odbyto.....Nebo máme platit dalších 400 Kč za výjezd dalšího technika, když tenhle technik v podstatě nic neudělal??

Pomůžete mi aspoň tady na fóru, prosím? :)

Odesláno

Nějak se nám tam teď podařilo dát původní programy co nám tam dal technik, sice bez těch 4, ale aspoň něco......už se nám to nechce řešit, z UPC nám asi taky nic neporaděj :/

Odesláno

na tom kmitočtu 163.5 MHz se musí změnit i SR na 5000 kbps

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

děkuju :) , ten kmitočet jsme už zkoušeli a jako zázrakem se nám to po 101. podařilo :D...akorát tam neni Cool a ty 3 další, ale mě už je to jedno, asi to bude vadit jen tátovy....

Odesláno

Nevím proč, ale Panasonic tenhle mux snad nikdy automatem nenaladí. Teď si přesně nevybavím, jak to v menu vypadá, ale je třeba doladit jej manuálně. Takže je třeba dostat se do menu ladění DVB-C, manuální ladění nebo aktualizace seznamu kanálů (nejsem si jistý) a v parametrech zadej frekvenci 163,5 MHz a další 2 hodnoty nech "automaticky" (stav signálu uvidíš dole, měl by vystřelit nahoru) potvď ok a mělo by to projít.

V nejhorším to můžeš objednat na UPC jako reklamaci, zaplatili jste si za instalaci technikem a instalace nebyla úplná.

Odesláno

Ahoj,

před časem mi s problémem pomohla tato diskuze:

viewtopic.php?t=2701&start=100

Zkus ještě něco:

MENU LADĚNÍ DVB-C / AUTOMATICKÉ LADĚNÍ / REŽIM ZOBRAZENÍ - PLNOHODNOTNÝ

To by mělo spustit důkladní prohledání pásma. 10 min. místo 3 min.

Odesláno

Mám obdobný problém,po objednání balíčku cca 80kanálů vše proběhlo a bylo nalazeno(samoinstalace) vše krom slovenských programů,po kontaktu na UPC stale stejná odpověd,kontrola domačknutí koncovek koaxialu a uvedená frekvence atd. a že si to mam naladit manuálně(vše jsem již zkoušel za pomoci UPC ZONE) a prostě tam nemam signál,poslední odpověd od UPC bylo at si to řeším z výrobcem televize,nechapu proč,když ostatní jde perfektně až na tuto jedinou frekvenci 418,00 /6900.Děkuji za případné rady a to už nemluvím,že premiové kanály od začátku byly bloklé a nedodrželi tak 10denní volné vysílání.

Odesláno

Zrejme se bude jednat o ruseni signalu bezdratovou siti U:fon, ktery vysila na podobnem kmitoctu a casto rusi i mux na 426 MHz.

Uz tu mame na tento problem i samostatne vlakno viewtopic.php?f=10&t=3926

Pro potvrzeni me hypotezy si muzete udelat test na ruseni:

kb.php?a=10

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Podobný problém řešil i můj kolega, který má BTV Sharp. Pokud používal STB, naladil všechny programy bez problémů, po pořízení CA modulu a naladění programů však zjistil, že televizor nenaladil mux 2 - 418(666)/6900. Po mnoha neúspěšných pokusech se tento mux podařilo naladit ručně, po přepnutí na jiný kanál v jiném muxu se však mux 2 ztratil, totéž při vypnutí a novém zapnutí televizoru. Pomohl až zákrok servisního střediska výrobce.

Odesláno

Pokus o odpojení a zjištění jestli ufon neruší tak na drátek žádná reakce takže ufon mě neruší, v jednu chvílu jsem chitil tak deset procent nicmeně aby to televize uložila a byly slovaci to nestačilo,jinak stále mrtvo,ještě jsem pánové vydedukoval že kanály na 163,5 naladim,jdou i po krátkém vypnutí TV ale třeba když nejsem doma půl dne a zas zapnu TV tak kanály už nejsou a musim opět ručně ladit,čím to je,asi se vratim ke klasice vzduchem základní programy a je klid a nemusím furt něco ladit,nějak mě UPC docela zklamalo

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague