Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Ja myslem ze mluvi o modelu Amiko CHD-8240 CI CX ETH PVR DVB-C, coz je STB pro kabelovou TV.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Je to možné, já ten příspěvek psal z mobilu a četl jsem jenom název vlákna, přičemž Amiko 8240 znám jako satelitní, takže proto taková reakce. Je-li to myšleno na receiver kabelový, pak máš samozřejmě pravdu :)

Odesláno

K tomu EPG - mě to funguje bez problémů. Tak mě napadlo, že jsem nahrál mou konfiguraci na http://www.ulozto.cz/xMSHSbw/bak-201302021440-abs

Takže když to zkusíte nahrát do toho AMIKA, tak by jste měli mít stejné nastavení jako já. Doporučuji volbu chanel-list, to by mělo přenést jen nastavení, bez vlastního firmware. Tím by mělo být jasné, jestli je to v firmware nebo někde jinde.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Myslím si, jestli spojitost problémů s EPG nemá na triku CA modul. Náš kabelový operátor dáva CI+. Na tvé nastavení jsem se díval, nemáš tam nic jiného než já...

• po měsících...
Odesláno

Nový firmware 1.5.60 mi hodně zlobil, nesmyslné časy ukončení nahrávky a měnili se po uložení.

Vrátil jsem se k 1.5.49,to mi funguje dobře.

• po měsíci...
Odesláno

Firmware 1.5.68. Konečně funguje nahrávání kodovaných programů bez pomocných triků.

Takže už lze nastavit plných 8 nahrávání (místo 2 * 4 s samostatným zapnutím přístroje, které bylo vyžadováno dříve).

Na druhou stranu - provedli změnu, že se místo začátku a delky zadává start time a end time. Tato změna se jim trochu nepovedla. Problém je, pokud je konec pořadu po půlnoci. Nastavení funguje OK, v přehledu časovačů, které je přístupné z EPG je to také OK. Ale jakmile se chcete podívat na detaily, tak se do end time dostane nějaký nesmysl, něco jako konec v 42 hodin a podobně.

Takže nastavit to jde, ale nesmí se na to znovu vstoupit.

Snad to jednou doladí....

• po 5 týdnech...
Odesláno

Čaute,

zajímám se o STB DVB-C pro UPC a našel jsem, že 8240 a 8840 by měli podporovat DVB-C a tak se ptám, jestli nejsou problémy když je STB vypnutý a program pro nahrávání nastaven, že by se nenahrál na připojený USB HDD ?

díky

Odesláno

Když je STB vypnutý, tak jak se může něco nahrát? :D

Odesláno

Dobrá, myšleno bylo samozřejmě režim "Standby" .

Odesláno

Funguje to tak, že se STB sám zapne a přepne na ten kanál (resp. multiplex), který se má nahrát. Tedy pokud ho někdo nevytáhne ze zdi :-)

Přirozeně je nutné mít v USB taky nějakou flešku.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague