Přejít na obsah

UPC je zoufale a zdrazuje jak jen muze!!


Návštěvník Fingon1

Doporučené příspěvky

Návštěvník lejno
http://www.dtest.cz/clanek-2285/jak-se-branit-zdrazovani-spolecnosti-upc

 

Jak se bránit zdražování společnosti UPC

 

.....................blaf blaf blaf ....

Zdarma ke stažení: Vzor reklamace vyúčtování služeb společnosti UPC

 

 

diky zdrazeni a nesmyslu platit 550 kcs za 30/1 at si namalujou mam 30/15 za 300 kcs pevne na 2 roky konkurence je velika jen ten kdo se neumi podivat co se u nej doma nabizi je blazen ...ze si mysli ze upc je levny a nejlepsi

 

byl sem UPC zakaznik 5 let ..na stavajici kaslou zadne slevy nezajem ..ukoncil sem nabidku 4x me volali zadna sleva jen keci ...ta jejich infolinka je vyborna leva ruka nevy co dela prava ..horsi snad neexistuje

Pokud by měli všichni slevu, tak může UPC rovnou vydat nový ceník, ve kterém už budou jenom ceny uvedené po slevě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na digizone mají napsáno digitální kabelová televize, což je jak dvb-c, tak iptv, tudíž jim to tam toho skutečně dost chybí nebo by si tam měli dopsat dvb-c :)

Když si klikneš na web DigiZone (http://www.digizone.cz/), tak v modrém rámečku máš: Televize, Set-top-boxy, Satelit, Kabel, IPTV, HDTV, Fórum, Blogy. Nemají to tam smícháno dohromady - oni vědí naprosto jasně, že DVB-C není a ani nemůže být to samé, co IPTV.

Když klikneš na Kabel (http://www.digizone.cz/specialy/kabel/), máš vysvětleno, co to je a máš tam i ostatní poskytovatele DVB-C, ne jenom UPC. Když si klikneš na IPTV (http://www.digizone.cz/specialy/iptv/), máš tam vysvětleno, oč se jedná a tam máš i odkazy na poskytovatele IPTV (nikoli DVB-C)

Jestli jsou všechny - to nevím. Nemám tušení, po jak dlouhé době u DigiZone aktualizují tyto stránky, kde se moc novinek během roku neobjevuje.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by měli všichni slevu, tak může UPC rovnou vydat nový ceník, ve kterém už budou jenom ceny uvedené po slevě

No ale pravdou je, že v zahraničí (tom vyspělém), např. U KabelDeutschland, poskytovatel pro věrné, dlouholeté zákazníky a zákazníky, kteří odebírají maximum, ty slevy (bonusy) má. To je ten rozdíl mezi socialkapitalismem v postkomunistické zemi, kde podnikatel a stát si myslí, že my jsme tu pro něj a on že je povinen z nás sedřít úplně vše., oproti zavedeným kapitalistickým státům, kde převažuje trochu jiné myšlení, kultura, charakter, jiná filozofie, atd., atd.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Nejsem příznivcem žádných slev a dalších akcí, které jenom činí celou službu nepřehlednou. Ještě pochopím, že pokud třeba zákazník uhradí částku za službu na rok dopředu, tak má jeden měsíc zadarmo (satelitní služba Skylink), ale to je jasně daná ceníková cena a ne nějaké handlování jak na arabské tržnici, což předvádí firma UPC (a spolu s ní samozřejmě i další poskytovatelé služeb elektronických komunikací v čele s mobilními operátory, kde je ceníková cena jenom cár papíru).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý hoste ze Zlína, jak je to u vás s tou konkurencí? Netbox, potažmo Avonet, jehož jsi klientem, pokrývá cca 10% oblasti Zlína, co další konkurence? Málokdo z vás kritiků vůbec něco tuší o rozdílných technologiích kabelové televize a internetu a o jejich historickém vývoji a tím o odlišných možnostech oproti novějším technologiím... Inet a TV od netboxu za cca 700 Kč (Kčs jako měna se u nás nepoužívá tuším od roku 1993), tedy srovnatelně s UPC. Mimochodem, slyšel jsi někdy něco o interpunkci?

 

 

nevim o tom ze by NETBOX byl ve zlíne ..... nejsem od tud http://www.netbox.cz/site/cz/ vidim tam 8 mest takze pokud nevis nepis co neni pravda

praha , brno , olomouc.. atd ..dalsi vylev toho naucit se poradne divat cist zavolat tam zeptat se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...