Odesláno 2. června 2014 11 let jo, je, tři stránky zpátky se to řeší... Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 5. června 2014 11 let Adresu jsem nasel, diky... Mam problemy s wifi modemem. Predtim jsem mel obyc modem od UPC ED2(30Mbit) a k tomu wifi router TL-WR740N, v PC USB adapter TP-LINK TL-WN722N. Nyni jak mi navysili na 40MBit a zmenili za Cisco EPC3925, muj wifi router nepouzivam. Ale nastal problem , ktery neumim vyresit. PC nevypinam, ale uspavam (Suspend to RAM ...S3), po probuzeni mi hleda sit asi 50vterin, predtim to bylo temer ihned- to kolecko na znaku wifi v tray liste jenom probliklo. Nyni je "proskrtle", asi po 15s se objevi kolecko a sit naskoci az po 35s. Nesetakl se s tim nekdo, hledal jsem v nastaveni routru, zda se nejak neuspava, kdyz nedetekuje aktivitu, ale nic jsem nenasel...
Odesláno 5. června 2014 11 let máš ve firewallu wifi modemu vypnutý ip flood detection? Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 5. června 2014 11 let ano defaultne je vypnute- nezaskrtnute...do nastaveni routru krome hesla jsem nezasahoval...
Odesláno 8. června 2014 11 let Adresu jsem nasel, diky... Mam problemy s wifi modemem. Predtim jsem mel obyc modem od UPC ED2(30Mbit) a k tomu wifi router TL-WR740N, v PC USB adapter TP-LINK TL-WN722N. Nyni jak mi navysili na 40MBit a zmenili za Cisco EPC3925, muj wifi router nepouzivam. Ale nastal problem , ktery neumim vyresit. PC nevypinam, ale uspavam (Suspend to RAM ...S3), po probuzeni mi hleda sit asi 50vterin, predtim to bylo temer ihned- to kolecko na znaku wifi v tray liste jenom probliklo. Nyni je "proskrtle", asi po 15s se objevi kolecko a sit naskoci az po 35s. Nesetakl se s tim nekdo, hledal jsem v nastaveni routru, zda se nejak neuspava, kdyz nedetekuje aktivitu, ale nic jsem nenasel... Něco podobného jsem kdyzi řešil. Po probuzení má síťovka problém se dohodnout na rychlosti - je vidět jak poblikavá link na síťovce i modemu. Zkuste tohle viewtopic.php?f=1&t=3997&start=60#p63933
Odesláno 8. června 2014 11 let Bohuzel, to neni muj pripdad- ja pouzivam WIFI a ne sitovy adapter... Ale jak se kounul na ten obrazek, skusil jsem zakazat ve spravci zarizeni sitovku a nejaky microsoft virutal wifi a opravilo se to diky za tip
Odesláno 12. června 2014 11 let IP Address Pass-through - takže může fungovat jako úplně obyčejný modem, když vypneš wifi a nastavíš MAC nějakého jiného routeru, připojeného kablíkem. povedlo se Vám to někomu rozchodit? zkousel jsem nastavit na Ciscu Bridged Only a na wifi routeru pripojenem do nej jsem nastavil CM MAC mojeho aktuálního modemu ale nefungovalo to asi i u Bridged modu UPC kontroluje MAC modemu
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.