Odesláno 4. srpna 2015 10 let To je klasika, EPG je rozhašený každou chvíli. Akorát je otázkou, jestli je povinnost mít EPG funkční, resp. jestli je vůbec povinnost nějaký EPG mít.
Odesláno 16. srpna 2015 10 let Mně vadí přístup UPC natolik, že jsem rozhodnutá ukončit smlouvu, přestože vím o dvouměsíční výpovědní lhůtě. Po 7 letech mi byl vyměněn STB za "nový", který je ještě větší krám, než ten původní. Po týdnu přestal fungovat, resp. ani se nezapne (mám ho zapojený do zásuvky) a už pátý den se mi dostává stále stejné odpovědi, že "na problému se pracuje, věříme, že Vám nabídneme řešení v několika hodinách". Takto si kvalitní služby za nemalé peníze nepředstavuji.DS
Odesláno 16. srpna 2015 10 let Třeba proto, že se ten starý porouchal? Nebo proto, že jí naslibovali modré z nebe a nečekala, že to bude tak špatné? On totiž zdaleka ne každý klient UPC preventivně čte toto fórum.
Odesláno 16. srpna 2015 10 let UPC zcela jistě žádnou reklamu nikam necpe, prostě si zadá roznos reklamy někde u pošty nebo jinýho subjektu a ten to pak realizuje, takže nadávat jemu. kdo plati tisk letaku: UPC kdo plati roznos letaku: UPC koho sluzby se propaguji: UPC komu nadavat: .... ALE HLAVNE NE UPC, ONI ZA TO NEMUZOU, PROTOZE TO ROZNASI POSTA! pristup a chapani nekterejch lidi je nekdy fakt mimo:((
Odesláno 18. prosince 2015 9 let http://mobil.idnes.cz/je-k-vam-operator ... b_tech_LHR http://www.ctu.cz/cs/download/ochrana_s ... vy/upc.pdf Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 9. března 2016 9 let Na UPC mi vadí, že i přes zákaz obtěžování "výhodnými nabídkami" dává mé telefonní číslo k dispozici dementům v nějakém call centru, aby mi mohli vnucovat dražší služby.
Odesláno 10. března 2016 9 let Tak proč jste s tím souhlasil? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.