Jump to content

Featured Replies

Hmm, tak jak je to napsano na digizone , tak to vypada na hodinovou vypoved . Copak se asi prihodilo :?: Jsem zvedav jestli se casem dozvime nejake podrobnosti...

Ludek

Taky si myslím,že to byla hodinovka.A můj názor proč?Udělal ze sebe samozvanýho ředitele celýho UPC a přerostlo mu to přes hlavu

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Docela mě tahle zpráva zarazila :?

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

protoze uz mu bylo trapne papouskovat ty neskutecne nesmysly o digitalni kvalite

V článku už je i vyjádření p. Maliny:

"Dnes jsem po čtrnácti letech ukončil pracovní poměr v UPC. Odmítl jsem pomalou "smrt", tj. organizační změny a dva měsíce výpovědní lhůty a zvolil "smrt" okamžitou, s níž jsou spojeny i méně příjemné věci jako vrácení mobilu, uzavření počítače, atd. A také, jak jsem zjistil, nepříliš štastně formulované sdělení paní Chlandové. Ale budiž. Čtrnáct let je více než dlouhá doba a UPC stálo za to. Odcházím v dobrém (reference od GŘ budou pozitivní) a vám všem děkuji za spolupráci a trpělivost. A za milou společnost. Myslím, že se budeme v budoucnu potkávat i nadále."

Zajímavé. Jsem zvědav, co příjde za exota. Na Malinu si člověk už po tak dlouhé době zvykl. Přišel mi v pohodě. Snad se UPC bude konečně snažit a něco s tou TV nabídkou udělá a nezůstane to jen u výměny křesel.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Tak si myslim,ze vymena na postu TM nebude mit vliv na rozsirovani tv nabidky.Prece tiskovy mluvci nerozhoduje o tom,co se prida a co neprida.Spis by me zajimalo,jestli se prichodem novehoTM zlepsi PR a celkova komunikace anebo to pude jeste vic do haje

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
zvolil "smrt" okamžitou, s níž jsou spojeny i méně příjemné věci ... A také, jak jsem zjistil, nepříliš štastně formulované sdělení paní Chlandové. Ale budiž.

Jinými slovy top management upc stojí za ho*** a potřebovali by po tlamě jeden jako druhej. Takový kre***ny aby člověk pohledal, hnusný jednání při rozvazování pracovního poměru ve vyšších sférách je zcela běžná praxe...

V UPC se toho vyměnilo víc, obchodní zástupci by mohli vyprávět. Akorát ten Malina je mediálně známý, takže proto ten humbuk.

Tak co si budeme povídat, nějaká změna už potřeba byla. A je pravdou, že zejména v oblasti PR a komunikace na veřejnost vůbec měla UPC obrovské nedostatky. To bylo nejednou kritizováno nejednou i zde, na tomto diskuzním fóru. Teď jde o to, jestli ta změna co přijde bude změnou k lepšímu.