Přejít na obsah

Samsung T24A550 - problem s CI


Návštěvník kutak

Doporučené příspěvky

Návštěvník kutak

Dobrý den,

koupil jsem si monitor/TV Samsung T24A550 s DVB-C tunerem a CI, objednal si pres dvb-c-shop.cz CA modul se smart kartou... Po vložení do TV ji vubec nedetekue. V menu televize zůstava "běžné rozhraní" po vložení stále zašedlé. Vloženo je vše 100% správně.. i jsem zoufale zkoušel různě opačně a výsledek stejný... buď je v TV vadný tento slot nebo je chyba v tom modulu.. TV naladila všech 110 programů jak má... jen mi nejde zobrazit obraz a píše jen "zakodovaný signál" ... máte nějáký nápad v čem by mohla být chyba?

 

díky za jakoukoli radu,

 

Tomas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kutak

před pár minutama jsem volal technikum na UPC a poradili mi totéž.. dal jsem to tam, nejdříve "inicialozovao" pak napsalo "no access" a asi po 2 minutách to naběhlo a tu kartu to vidělo.. takže problém je zřejmě v TV :( je možný že je problém s kompatibilitou nebo je ta TV vadná?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kutak

jj zkoušel jsem asi 2 další zeme.. akorat to ale naladilo min stanic.. na ČR mi to naladilo všechny kanaly jak má.. jen je proste nerozkodovalo.. už je TV v servisu tak uvidime, každpopadne diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník Jindrich

Dobrý den,

mám úplně stejný problém s monitorem/TV Samsung T27A550 s DVB-C tunerem a CI. CA modul se smart kartou UPC od dvb-c-shop.cz se nedetekuje. Jsem si jistý, že jsem vše zapojil správně, konzultoval jsem to i s technikem od UPC po telefonu. Zkoušel jsem CA modul s kartou zapojit do STB Handan CV-5000 a tam vše běží. Takže podle všeho je chyba v kompatibilitě, nebo vadné TV. Popravdě, ten plastový držák CI karty se mě nějak nezdá. Jak jste dopadl v servisu?

 

Díky za jakoukoli dobrou radu.

 

Jindřich

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník Jindrich

Takže problém vyřešen až v servisu.

Plastový držák na CI kartu se musí zamáčknout silou, velkou. Mě se zdálo, že už by to prasklo. V servisu mě řekli, že nejsem první kdo tam byl se stejnou závadou. Podle všeho konstrukční chyba. Takže pokud to nejde silou, zkuste to ještě větší silou. Za případné zničení monitoru ovšem neručím ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník

Tiež mám podobný problém-mám samsung LE32C530-CA modul mi síce rozozná-bežné rozhranie v menu tv vypíše údaje o module ale akoby neprečítalo smart kartu-stále vypisuje CHYBA UKLADANIA CI+.Skúšal som modul na podobnom type samsungu a tam všetko nabehlo tak ako má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník izak423

Dobrý večer, mám stejný problém - Samsung le32b550. Po vložení karty se nic nestane, programy jsou načtené, ale většina z nich zablokovaná. Mělo by se něco načítat? Nebo jak poznám, že už to kartu přijalo, objeví se to ve zdrojích (Source)? Díky M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...