Posted January 10, 20205 yr DOBRÝ PODVEČER ,PROSÍM PROČ MI BĚHÁ REKLAMA NA OBRAZOVCE HORIZONTÁLNĚ I VERTIKÁLNĚ ?VADÍ MI TO A CHCI ABY SE TO ZMĚNILO ...DĚKUJI VENHAUEROVÁ
January 10, 20205 yr @VENHAUEROVÁ JAROSLAVA důležitá věc pro začátekhttps://cs.wikipedia.org/wiki/Caps_lock tuhle klávesu je třeba zmáčknout, aby to nepsalo velkejma písmenama 🙄 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
January 10, 20205 yr Kde je ta reklama konkrétně ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 11, 20205 yr V počítač, v televizi, v tydlifonu .... ? Potřeba upřesnit. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
January 11, 20205 yr Možná to byla reklama skrz HBBtv taky jsem několikrát viděl a především na komerčních kanálech. Škoda, že TV neumožňuje vypnout HBBtv pro vybrané kanály. Někdy je to celkem otravné....🙂 Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
January 11, 20205 yr Na mojej TV (Sony XF90) Hbbtv ide vypnúť /zapnúť na každom kanály zvlášť. Tie ktoré cez Hbbtv tlačia reklamy vypínam hneď. Túto agresívnu reklamu kedysi tlačila Markíza.
January 13, 20205 yr Staci odpojit TV od internetu a je po HBBTv 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
January 13, 20205 yr Ona je zde i možnost, že je to na PC. Pak by to znamenalo nějaký adware či malware v PC. Každopádně to vypadá, že na zpětnou reakci budeme čekat marně. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx