Slamb Odesláno 24. dubna 2012 Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Ze strany mujhost.net tedy provozovatele IT Host.CZ není blokována žádná IP adresa. já neřikám, že mi někdo na nejhostu blokuje ip adresu, se stejnou adresou se z mobilu připojim bez problému, problém vznikne po zapnutí funkce jumbo frame na síťový kartě počítače, ale jenom na webech nejhost, nikde jinde problémy nejsou... stejnej problém je např. u http://speedtest.cesnet.cz/, jak psal sebior... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 tak mám jim napsat, nemám jim napsat, budou dělat nějaký pokusy nebo jak to bude? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Vcera jsem hochy z technicke podpory z mujhost.net nasmeroval sem na toto vlakno, prispevek od uzivatele Jeason je od nich, takze o problemu vedi, jen cekam, ze se zde ozve nekdo dalsi, kdo ma aktualne problem s pristupem na forum, protoze jeden ci dva je trochu malo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Proč? To je takový problém si to nasimulovat? Já jsem si na kartě "Realtek PCIe GBE Family Controller" v PC povolil Jumbo rámce a UPCzone přestane odpovídat. Ostatní servery jedou. Tedy jestli chcete čárku, tak já taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 No prave oni to nasimulovali a jelo jim to, viz foto, ktere me poslali: Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 tak je nejspíš problém v připojení z jinejch sítí do tý jejich (nebo toho, kdo jim zajišťuje spojení) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 26. dubna 2012 Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 No prave oni to nasimulovali a jelo jim to,viz foto, ktere me poslali: Naštěstí jim věřím. To foto totiž vůbec nic nedokazuje. Tedy mě ne. Taky to takto můžu vyfotit na svém PC, když se přepnu do okna (záložky) s UPCzone, tak tam je stále co má být (jako na fotce). Problém nastane až když dám Obnovit (F5). V tu chvíli už UPCzone nefunguje. Ostatní záložky jedou dál a vesele můžu proklikávat jiné weby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2012 Sdílet Odesláno 6. června 2012 no já to vidim na přeinstalování kompa nebo tam máš nějaký hnusný vir nebo máš chybu v editoru registrů asi možná máš něco smazaný nebo nevim nebo zmněněný nevim ale možná že to s tim nějak souvisí ale já bych přeinstaloval OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 7. června 2012 Sdílet Odesláno 7. června 2012 návštěvník: Tak si ho přeinstaluj. Nikdo ti nebrání. Jo a kdo že to má podle tebe vir? Myslíš server s UPCzone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. července 2012 Sdílet Odesláno 15. července 2012 jsem velice zarmoucen, asi podám žalobu, sepíšu petici a zalarmuju média... tohle se mi vůbec nelíbí a budu se dožadovat kompenzace trvalo to celkem dlouho, hodinu minimálně, pak už sem to moc nesledoval a to neni poprvý Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.