Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Vážený pane předsedo,

nechápu jak je možné udělovat licenci za poskytování internetových služeb firmě Karneval.cz. Nechal jsem se nalákat tzv. Barnumskou reklamou a zrušil svojí ISDN linku a čekal na jejich připojení ve Zlíně. Nejenže se zpozdilo o avizovaných pár měsíců-než bylo uvedeno v jejich letáku ale i připojovací technik měl problémy s přípojkou do mého bytu,ač kabely byly nataženy již několik.měsíců. Nicméně technik nakonec vše po několika odběhnutích vyřešil k mojí spokojenosti. Ovšem od ledna-kdy Karneval inzeruje své zvýšení rychlosti-jeho služby u tarifu Light jsou katastrofou-ovšem nejen u tohoto tarifu-stačí se podívat na www.karneval.nazory.cz. Spojení neustále není možno uskutečnit a např. včera l.2.2005 nešlo spojení ani v sídle Karnevalu. Telefonická linka mu již taky nefungovala. Dnes asi ve 13.40 mi jejich technik se snažil vysvětlit,že mám vypnout firewall a antivirový program-přes to,že jsem ho jasně upozornil,že pri štahování pošty se mi objevila výzva,že spojení s Karnevalem nefunguje Toto se stalo již po několikáté a já nemíním platit drahé hovory z mobilu.. Asi v 15.55 mi pan Jiří Kucík na telef. info lince sdělil,že mi nemůže dát e-mailovou adresu na ředitele společnosti Karneval. Takhle si tedy služby nepředstavuji a tento dopis odešlu na odpovídající ínstituce mimo jiné i ministru Mlynářovi. A aby byla publicita dostatečně zajištěna budou informovány i britské listy a veškeré možné internetové stránky.

Děkuji za vaši odpověď

Roubínek Vítězslav

Zlín

PS. stránky pana ministr Mlynáře jsou momentálně nedostupné a paní Darina Vostřelová Vacková z Lupy se bojí k tomu vyjadřovat

Odesláno

ty uz to nehul ;) Fakt si myslis, ze zrovna Stadnik ti nejak pomuze, vzpomen si na jeho nekolikamesicni rozhodovani o ADSL ;-))

Odesláno

Fakt si myslis, ze zrovna Stadnik ti nejak pomuze, vzpomen si na jeho nekolikamesicni rozhodovani o ADSL

Je za to placený a ne málo a navíc mě dost štve,že si lidé např z Lupy nechtějí pálit prsty,tak to můžem volit zase komunisty ne?

Odesláno

tak ty si doprej posuk od Zlina :P Ze zrovna ty mas s Karnevalem problemy je mi lito, ale to neznamena, ze se budes navazet na jednoho z nejlepsich poskytovatelu internetu u nas. Bud rad ze neco takoveho existuje, nic ti nebrani prejit zpet na ADSL :wink:

Odesláno

*do *ISDN :oops:

Odesláno

Ze zrovna ty mas s Karnevalem problemy je mi lito, ale to neznamena, ze se budes navazet na jednoho z nejlepsich poskytovatelu internetu u nas. Bud rad ze neco takoveho existuje, nic ti nebrani prejit zpet na ADSL

ferret-dej si ještě Fernet-kdybych to měl za rozumnou cenu-tak to ISDN neruším, po zkušenostech se službami Kanevalu. A jaksi UPC u nás není v dosahu-ale to ty asi nechápeš. ;-)

Odesláno
ale to neznamena, ze se budes navazet na jednoho z nejlepsich poskytovatelu internetu u nas.

Sundej ty ruzovy brejle, ale jako vtip dobry :lol::lol::lol::lol:

Odesláno

jako ja jsme s karnevalem spokjenej.. Tak nevim, vo cem tenhle prispevek je.. Kdyz to nejde, tak sdelim problem a odstrani to. Po cca mesici lazeni po instalaci mi to beha naprosto bez problemu.. Nemuzu si stezovat. A za tu cenu.. Tssss...

Odesláno

Tak mi napis nejakeho lepsiho ISP nez Karneval. Jsem take z Kralup a nikde jsem lepsi konektivitu nenasel. Zkousel jsem ADSL od Tiscali - rychlost polovicni nez deklarovana, pingy vysoke, mistni WiFi - obcas fungovalo casto nefungovalo... 2Mb od Karneval jsou opravdove 2Mb a nelaguje to. Muze se stat, ze nekdo ma problem, ale obecne s Karnevalem problemy nemam ani ja ani nekolik znamych v Kralupech, Neratovicich a Praze. Hodne lidi co znam rusi ADSL nebo WiFi a prechazeji na Turbo.

Odesláno
Tak mi napis nejakeho lepsiho ISP nez Karneval. Jsem take z Kralup a nikde jsem lepsi konektivitu nenasel. Zkousel jsem ADSL od Tiscali - rychlost polovicni nez deklarovana, pingy vysoke, mistni WiFi - obcas fungovalo casto nefungovalo... 2Mb od Karneval jsou opravdove 2Mb a nelaguje to. Muze se stat, ze nekdo ma problem, ale obecne s Karnevalem problemy nemam ani ja ani nekolik znamych v Kralupech, Neratovicich a Praze. Hodne lidi co znam rusi ADSL nebo WiFi a prechazeji na Turbo.

On tady PPK rad ceri vody :P

Karnevalem si vytrel ..... a ted je na svym uplne skvelym, pro nas lamy nedostupnym pripojeni a muze se nam nesvepravnejm zakaznikum Karnevalu jenom smat, ze ? :lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague