Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené odpovědi

Odesláno
  • Řešení
To vůbec není o tom, jestli jsou zařízení od jednoho výrobce, ale o tom, jestli podporují standard CEC. TV od Sony a DVD od Philipsu spolu klidně komunikovat můžou, pokud to obě tato zařízení umějí. V popisu přístrojů hledejte názvy jako AnyNet+, VIERA Link, Ce-Link, EasyLink, EZ-Sync, Bravia Sync apod., což jsou všechno obchodní názvy pro CEC.

Koukám celkem optimista 8)

AnyNet od Samsungu a Bravia Sync od Sony spolu fungují celkem dobře, osobně odzkoušeno ...

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
Odesláno

je potvrzeno, že nové modely Kaonu s externím napaječem nemají problémy s vypadáváním obrazu na HDMI? ... už mě nabaví několikrát za film chodit vytahovat a zastrkovat HDMI do toho korejskýho šmejdu a chci to aktivně řešit s UPC

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
Odesláno
To vůbec není o tom, jestli jsou zařízení od jednoho výrobce, ale o tom, jestli podporují standard CEC. TV od Sony a DVD od Philipsu spolu klidně komunikovat můžou, pokud to obě tato zařízení umějí. V popisu přístrojů hledejte názvy jako AnyNet+, VIERA Link, Ce-Link, EasyLink, EZ-Sync, Bravia Sync apod., což jsou všechno obchodní názvy pro CEC.

Koukám celkem optimista 8)

AnyNet od Samsungu a Bravia Sync od Sony spolu fungují celkem dobře, osobně odzkoušeno ...

Jasně že jo, CEC je celkem rozšířený sandard, stejně jako AV.link protokol, který používá. Je součástí definice HDMI, i když není povinně implementován, většina výrobců ho u nových přístrojů používá. S optimismem to nemá nic společného.

Odesláno
je potvrzeno, že nové modely Kaonu s externím napaječem nemají problémy s vypadáváním obrazu na HDMI? ... už mě nabaví několikrát za film chodit vytahovat a zastrkovat HDMI do toho korejskýho šmejdu a chci to aktivně řešit s UPC

Nedělej si žádné iluze,I u tohoto nového modelu se tento problém vyskytuje.

Odesláno

Ja mam novy model tedy jenom tyden , ale zatim zadny problem - akorat ma mensi citlivost na signal - signal ukazuje 70% a stary handan 7000 mel 96 %

Odesláno

Signal nereste, kazdy model STB ukazuje jine maximalni hodnoty.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

tak uz se me to take stalo a vicekrat - to je zajimave -tyden bezi bez chyby a najednou sup a na tv nic neni - tak jsem to vypl znova zapl a normalne to nabehne - zkousel jsem i vytahnou kabel hdmi a znovu zapojit a pak to taky nabehne-

jestli to bude delat porad tak pisu do upc aby to resili - vic jak 3 roky jsem pouzival handan 7000 hd na stejnem hdmi kabelu a nebyl zadny problem a ted po tydnu tenhle novy kaon takhle blbne - bud to odstrani nebo me vrati stary handan 7000

Odesláno

Mne odešel úplně KFC B3000HCO , zavolal jsem do UPC ... privezl jiný ( ale ten byl asi po někum ) tam ne vypadávalo HDMI tak že se na to nedalo koukat ...

zavolal jsem znovu a chctel jsem nový ...

vymenili za "nový" a od te doby bez problwmu ..

jsou to ludry na tom UPC... skoušejí co človek vydrží ...

To začali .. že mám blbé kabely :) .. pak jak došel technik s tým novým a vypadlo mu to x krát taky tak bolo po ptákach...

• po 4 týdnech...
Odesláno

prosim vas aky je rozdiel medzy kcc b3001 hco a kcf b3000 hco . fw11020042 kcc ma moznost backup pvr na pc / neviem dobre cz , sk

Odesláno

Bohuzel nevim, o KCC nemam dostatek informaci,

ten fw11020042 je nekde ke stazeni ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague