Guest Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Lokalita Litvinov jsem zapomnel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Retiree Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Podivné, na HS Meziboří jsem napojen též (Teplice) a všechny služby (do 22:30 a dnes od 5:10) O.K... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Na Meziboří bylo myšleno ve městě jako takovém, ne na celé HS Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Retiree Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 ... a pak mi bylo receno ze je problem na Mezibori.. Lokalita Litvinov jsem zapomnel Na rozdíl od Marek-26 z Bruxu netuším, jak to JirkaSirka myslel, já to pochopil takto..... Ale je mi to vcelku jedno, u nás to funguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 V Brně Židenicích už přes 10 dni několikahodinové výpadky internetu i 6 hod denně!!!! Včera jsem volal na zakaznickou linku a tam hláška že v této lokalitě je porucha a do 15 hod to správi. Dnes dopoledne opět 3 hod výpadek a večer od 23 hod opět a stále výpadek!!!! Jak chcete nás zákazníky kompenzovat ?????? To chcete tvrdit že 6 hod denně spravujete něco už přes týden????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Tak tam zaovlej znovu a na nic necekej. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Informace o plánované údržbě sítě UPC Vážený kliente, Dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o plánované údržbě sítě UPC ve Vaší lokalitě, která bude probíhat od 21.05.2015 00:00 do 21.05.2015 07:00. V průběhu této údržby může docházet k výpadkům našich služeb. Za případné způsobené potíže se předem velice omlouváme. Údržba sítě je nezbytná z důvodu modernizace, která zlepší kvalitu poskytovaných služeb. V případě, že služby budou nefunkční i po výše zmíněném čase, proveďte prosím restart připojených zařízení (modem, router, set-top box) odpojením z elektrické sítě na cca 1 minutu a následným zapojením zpět. Pro více informací o výpadcích služeb UPC je možné také navštívit webové stránky http://web.upc.cz/vypadky Děkujeme za pochopení Klientské centrum UPC Lokalita Most . Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Lokalita Plzeň-Koterov. Od 14 hodin nefunguje žádná služba poskytována UPC. Tedy internet, digitální televize, pravděpodobně ani telefon. Stránky UPC nehlásí žádnou závadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpfunny Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Informace o plánované údržbě sítě UPC Vážený kliente, Dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o plánované údržbě sítě UPC ve Vaší lokalitě, která bude probíhat od 04.06.2015 01:00 do 04.06.2015 07:00. V průběhu této údržby může docházet k výpadkům našich služeb. Za případné způsobené potíže se předem velice omlouváme. Údržba sítě je nezbytná z důvodu modernizace, která zlepší kvalitu poskytovaných služeb. V případě, že služby budou nefunkční i po výše zmíněném čase, proveďte prosím restart připojených zařízení (modem, router, set-top box) odpojením z elektrické sítě na cca 1 minutu a následným zapojením zpět. Pro více informací o výpadcích služeb UPC je možné také navštívit webové stránky http://web.upc.cz/vypadky Děkujeme za pochopení Klientské centrum UPC Lokalita Brno Quote Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skippi Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Lokalita: Teplice Informace o plánované údržbě sítě UPC Vážený kliente, Dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o plánované údržbě sítě UPC ve Vaší lokalitě, která bude probíhat od 16.06.2015 00:05 do 16.06.2015 05:55. V průběhu této údržby může docházet k výpadkům našich služeb. Za případné způsobené potíže se předem velice omlouváme. Údržba sítě je nezbytná z důvodu modernizace, která zlepší kvalitu poskytovaných služeb. V případě, že služby budou nefunkční i po výše zmíněném čase, proveďte prosím restart připojených zařízení (modem, router, set-top box) odpojením z elektrické sítě na cca 1 minutu a následným zapojením zpět. Pro více informací o výpadcích služeb UPC je možné také navštívit webové stránky http://web.upc.cz/vypadky Děkujeme za pochopení Klientské centrum UPC Quote Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts