Odesláno 8. listopadu 2019 5 let Dobrý den, chci se zeptat proč mi nejde horizon TV v smart tv Samsung přes net. V aplikaci v tel. i v PC jde. Internet v televizi jde ok. V televizi mám CAmodul, může to mít vliv?
Odesláno 8. listopadu 2019 5 let CA modul na to zadny vliv nema. Pokud to spoustis v prohlizeci telelvizoru, tak je dost pravdeopodobne ze prohlizec prehravani tohoto formatu videa nepodporuje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. listopadu 2019 5 let V TV Sony mi to pres apku jde. Pres prohlizec jsem to nezkousel.. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 16. listopadu 2019 5 let V 9. 11. 2019 v 11:21 AM, homberg napsal: V TV Sony mi to pres apku jde. Pres prohlizec jsem to nezkousel.. Zdravím, můžete napsat, jakou verzi Horizon TV na Vaší TV používáte? Mám nVidia Shield TV 2019 ale v GP není app k dispozici. Děkuji
Odesláno 16. listopadu 2019 5 let Dle informací přímo od UPC: Aplikace pro Android TV / Apple TV a Samsung Tizen není v plánu pro ČR. Upraveno 16. listopadu 2019 5 let uživatelem CZBOB
Odesláno 16. listopadu 2019 5 let Ano, aplikace Horizon TV určená pro televizory s Androidem u nás dostupná není a nebude, lze použít pouze aplikaci Horizon Go určenou pro mobilní zařízení, tu ale televizor v Google Play pochopitelně nenajde, takže je nutné stáhnout z internetu APK soubor a ten ručně nainstalovat, někde tady na to kdysi i byl návod. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. listopadu 2019 5 let před 7 minutami, tomus napsal: Ano, aplikace Horizon TV určená pro televizory s Androidem u nás dostupná není a nebude, lze použít pouze aplikaci Horizon Go určenou pro mobilní zařízení, tu ale televizor v Google Play pochopitelně nenajde, takže je nutné stáhnout z internetu APK soubor a ten ručně nainstalovat, někde tady na to kdysi i byl návod. Bohužel, zkoušel jsem několik app verzí Horizon Go ale ani jedna se na Android TV, respektive na nVidia Shield TV 2019, nezobrazuje v horizontální poloze, pouze vertikálně .
Odesláno 16. listopadu 2019 5 let Ano a jak to opravit je právě v tom návodu, který je zde: Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. prosince 2019 5 let Hezký den, dle info přímo ze Samsungu, již přes prohlížeč nebude fungovat, z důvodu ukončení podpory Flash playeru.
Odesláno 27. prosince 2019 5 let Nejlepsi je si spustit Horizon Go v mobilu (tabletu) a zrcadlit to v TV. Idealni pro mne.. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.