Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

No já mám koupený raději router Cisco s WiFi asi za 3.000Kč který je jen můj a můžu se na něj spolehnout což se o hardwaru co dodává UPC moc říct myslím zatím nedá.. nemluvě o tom že chcou jednorázový poplatek 600 Kč!! takže zaplatíte modem a ještě jim budete přispívat

Odesláno
No já mám koupený raději router Cisco s WiFi asi za 3.000Kč který je jen můj a můžu se na něj spolehnout což se o hardwaru co dodává UPC moc říct myslím zatím nedá.. nemluvě o tom že chcou jednorázový poplatek 600 Kč!! takže zaplatíte modem a ještě jim budete přispívat

Ten Wifi modem od UPC je také od spol. Cisco.

Co se týče starých MDM tak si lze povšimnout že cena (ceníková) se o 50% snížila ze 4 na 2 tisíce Kč.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

jn ale s tím pronájmem zaplatíš za první rok 1320 Kč a za každý další rok 620 Kč.

Takže za 2 roky už máš zaplacený kvalitní router svůj :) Navíc i když si ten modem koupíš a změníš ISP tak ho můžeš vyhodit.. příjde mi to jako blbost navíc si myslím, že tím se definitivně připravuješ o možnost využívat více než jednu IP

Odesláno
http://www.upc.cz/internet/wifi-modem 0Kč mesíčně. Možná překlep, ale kdo si to objedná, musí to za to dostat :D
Odesláno
http://www.upc.cz/internet/wifi-modem 0Kč mesíčně. Možná překlep, ale kdo si to objedná, musí to za to dostat :D

Nemusí, protože když si to přečteš pořádně, tak dole objevíš hvězdičku a u ní je napsáno, kolik potom platíš, tedy 60 Kč měsíčně. A potom, pokud se podíváš do ceníku, tak tam je taky uvedeno 60 Kč.

Odesláno

Nemusí, protože když si to přečteš pořádně, tak dole objevíš hvězdičku a u ní je napsáno, kolik potom platíš, tedy 60 Kč měsíčně. A potom, pokud se podíváš do ceníku, tak tam je taky uvedeno 60 Kč.

EE, pokud máš někde cenu, musíš ji za to nabízet a navíc hvězdička u té nuly není odkazujicí dolů, v opačným případě je to nekalá soutěž. Už sem toto někde v našich končinách (tuším že u O2 viděl a ČTÚ dal za pravdu zakaznikovi). Otázkou je, kdo si to fakt domů dá :D

Odesláno
EE, pokud máš někde cenu, musíš ji za to nabízet a navíc hvězdička u té nuly není odkazujicí dolů, v opačným případě je to nekalá soutěž. Už sem toto někde v našich končinách (tuším že u O2 viděl a ČTÚ dal za pravdu zakaznikovi). Otázkou je, kdo si to fakt domů dá :D

už to opravili, tak snad to byla jenom chyba při zadávání, podobnějako prvního září u Fiber Power 50 s rychlostma 10/1...

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Tak jak se tu koukám nikdo se tu ještě nezmínil o tom, že přes tento "wifi/modem" jelikož se nejedná o router v pravém slova smyslu, lze připojit maximálně jedno! ..zařízení např. notebook a dále čtyři počítače či notebooky prostřednictvím síťového kabelu RJ-45. Když ale vezmu v potaz, že UPC požaduje 650Kč jako poplatek za instalaci + dalších 60Kč/měsíčně z pronájmu tohoto wifi-modemu, tak mi přijde tato nabídka značně nevýhodná.

Sám používám již druhým rokem svůj router Asus WL-500G Premium, za 1.200 s DPH, napojený za novou černou motorolu SBV6120E pro nové tarify UPC Fiber power 50-100Mbit a nemůžu si ho vynachválit. Nevím, kdo si ho za těhlech podmínek, s těmito parametry, od UPC pořídí.. :?::D

Odesláno

Na webu upc píšou, že to má normálně router.

Bez routeru by to bylo asi docela k ničemu.

Odesláno
Tak jak se tu koukám nikdo se tu ještě nezmínil o tom, že přes tento "wifi/modem" jelikož se nejedná o router v pravém slova smyslu, lze připojit maximálně jedno! ..zařízení např. notebook a dále čtyři počítače či notebooky prostřednictvím síťového kabelu RJ-45. Když ale vezmu v potaz, že UPC požaduje 650Kč jako poplatek za instalaci + dalších 60Kč/měsíčně z pronájmu tohoto wifi-modemu, tak mi přijde tato nabídka značně nevýhodná.

Sám používám již druhým rokem svůj router Asus WL-500G Premium, za 1.200 s DPH, napojený za novou černou motorolu SBV6120E pro nové tarify UPC Fiber power 50-100Mbit a nemůžu si ho vynachválit. Nevím, kdo si ho za těhlech podmínek, s těmito parametry, od UPC pořídí.. :?::D

Ten MDM má i funkci routeru. Čili si na něj můžeš připojit klidně 40 PC bezdrátově a max. 4 drátově.

Asus WL-500G je fajn taky se mi někde jeden válí ale přeci jen neumí stále ještě n standard takže mít k němu Fiber 100 mi přijde zbytečné.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague