Odesláno 25. srpna 2009 16 let Taky si myslím, že to bude stejné jako na Slovensku, tedy History HD. Ale doufám, že jej kromě HD verze přidají i ve standardním rozlišení. (Nebo popř. že už snad začnou nabízet i testovaný HD STB s PVR.)
Odesláno 25. srpna 2009 16 let Voom HD zmizí ze severského regionu 31. srpna 2009. Na platformě Canal Digital je nahrazeno Rush HD. V našem regionu je zastupena firmou Chello Zone (dříve Zone Vision, Zone Media). Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Voom_HD_International No a na parabola.cz už jste to taky asi viděli http://www.parabola.cz/clanky/3634/upc- ... istory-hd/ Mimochodem, někde kdosi ze zastoupení Animal Planet říkal, že HD verze pro nás není plánovaná. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Hradec Králové
Odesláno 25. srpna 2009 16 let Na český a slovenský trh vstupuje další kanál ve vysokém rozlišení (HDTV). Po ukončení distribuce Voom HD k 31.8.2009 se bude na našem trhu nabízet jiný kanál - Rush HD. Tato stanice vysílá adrenalinové sportovní pořady natočené v HD kvalitě. Rush HD přináší například snowboarding, windsurfing či bungee jumping. Program se doposud vysílal jen ve Velké Británii, Irsku, Skandinávii a Německu. Začátkem srpna vstoupil také do Brazílie, kde také nahradil původní stanici Voom HD. Rush HD je jedním z programů sítě VOOM HD Networks.
Odesláno 25. srpna 2009 16 let Na český a slovenský trh vstupuje další kanál ve vysokém rozlišení (HDTV). Po ukončení distribuce Voom HD k 31.8.2009 se bude na našem trhu nabízet jiný kanál - Rush HD. Tato stanice vysílá adrenalinové sportovní pořady natočené v HD kvalitě. Rush HD přináší například snowboarding, windsurfing či bungee jumping. Program se doposud vysílal jen ve Velké Británii, Irsku, Skandinávii a Německu. Začátkem srpna vstoupil také do Brazílie, kde také nahradil původní stanici Voom HD. Rush HD je jedním z programů sítě VOOM HD Networks. jj, přesně tak http://www.parabola.cz/zpravicky/10233/rush-hd-vstupuje-na-cesky-trh/ VPA: Pan Malina v květnu jasně v UPC řekl, že mají v hledáčku i Animal Planet HD...takže...jedna ze stran očividně lže nebo neví co mluví (což je pravděpodobnější) Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 26. srpna 2009 16 let Je to škoda, VOOM HD se mi moc líbil a Rush HD bude jen část z něho. Některé koncerty byly opravdu vyjímečné po obrazové i zvukové stránce (Dolby Digital tu mělo smysl), přírodopisné dokumenty také. Přirodu teď uvidíme jen na pozadí sportu a hudbu jen jako kulisu. Dalším smutkem pro mne je i to, že History HD opět zase nebude. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Hradec Králové
Odesláno 26. srpna 2009 16 let Dalším smutkem pro mne je i to, že History HD opět zase nebude. Já bych takovým pesimistou zas až tak nebyl. Pokud jej zařazuje do nabídky UPC na Slovensku, tak myslím, že se dočkáme i tady u nás.
Odesláno 31. srpna 2009 16 let Tak náhrada za Voom HD je už jasná - já už mám místo toho Rush HD (i když ještě pod názvem kanálu Voom HD). Čekal jsem lepší náhradu, ale nenaděláme s tím nic
Odesláno 31. srpna 2009 16 let At se jde cele UPC ČR bodnout, zase paradni kanal o nicem,ktery neni ani v cestine. Chci se zeptat nekoho ,kdo je ze Slovenska, jestli má UPC SK misto VOOM HD ten History HD ?
Odesláno 31. srpna 2009 16 let Teda nevim, ale ja koukal na Voom HD hlavne na ty sporty. Takze treba me RUSH HD vyhovuje. Pokud by ale byla alternativa v programu History HD, tak beru History Jinak pokud budou oba a plus slibeny CT1 HD, tak jsem happy blecha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.