Návštěvník mipo Odesláno 16. července 2009 Sdílet Odesláno 16. července 2009 Objednal jsem si balíček Superfilm a zjistil jsem, že v určitou dobu odpoledne, (kolem 17 té hod) nejsou filmy na obou kanálech Cinemaxu v češtině. Je to běžná praxe na těchto kanálech, nebo je chyba v tom, co mi UPC posílá? Má někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. července 2009 Sdílet Odesláno 16. července 2009 UPC vysila jen to co mu doda provozovatel, takze u UPC chyba nejspis nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. července 2009 Sdílet Odesláno 17. července 2009 Pokud je film v originálním znění, měly by být k dispozici titulky .... Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 17. července 2009 Sdílet Odesláno 17. července 2009 Zatím jsem nezjistil nějaké pravidlo. Mám tyto dva programy teprve několik dní a jediné, co vím je, že některé filmy běží v různých jazycích a i když je ve výběru jazyků čeština, ne v tomto nastavení jiný jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. července 2009 Sdílet Odesláno 18. července 2009 České titulky se vysílají jen v případě, že na zvukovém doprovodu "cze" je originální zvukový doprovod. V jiném případě se titulky nevysílají. Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 18. července 2009 Sdílet Odesláno 18. července 2009 To je právě ten problém. Už nsem si několikrát všiml, že na jazykové volbě cze byla francouzština, nebo angličtina a přesto se titulky nekonaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. července 2009 Sdílet Odesláno 18. července 2009 A máš je zapnuté? Na DO je to tlačítko obrazovky s čárkou dole, po stisknutí se ti zobrazí tabulka s možnostmi: "žádné, Česky, Anglicky", vyber "Česky" stiskni OK a máš je tam Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 18. července 2009 Sdílet Odesláno 18. července 2009 Zkusím. Zatím jsem to nepotřeboval, na kanálech s titulky (Discovery, National Geografic) mi titulky běží, takže jsem nepátral po možnosti, jak je zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.