Návštěvník zdenda97 Odesláno 21. října 2013 Sdílet Odesláno 21. října 2013 Moje rada je zavolat přímo do Philips http://www.support.philips.com/support/ ... Country=cz taky jsem měl problém, pořád jsem se někde ptal a k ničemu to nevedlo, tak jsem zavolal, sednul k TV zapnul a ty mě navedli krok za krokem až se vše vyřešilo. Myslím, že u Tebe to nebude jinak, jinak jsem z televizí velmi spokojený i když nemám tento typ, ale už 2 roky Philips 52PFL8605H/12 obraz super a Ambilight už si neumím představit bez něho....hodně zdaru ať vše dopadne OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. října 2013 Sdílet Odesláno 21. října 2013 zdravim, lidi uz zacinam bejt v koncich muzu menit zemy jak chci ale stejne me to pokazdy najde jenom 49 kanalu nevim jestly delam neco spatne ?? ale proste vic jak 49 programu to nenajde software jsem aktualizoval na ten posledni ale stejne nic mam PHILIPS - 37pf9731d/10 za vsechny rady budu moc vdecnej.. dik Mas i STB od UPC ? Pokud ano, najde to snim vsechny kanaly ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 jj mam i septop box od UPC a s nim to najde uplne vsecny kanaly ale v TV to najde jenom tech 49 kanalu zkousel sem menit zeme a tak ale proste nic, vzdycky to najde to a samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Co tam mas za ty nalezene kanaly? Jestli tech 49 nejsou nahodou jenom analog + DVB+T (coz by tomu +- odpovidalo)? Ted se divam do manualu - ma vubec DVB-C tuner? Protoze v manualu je psane pouze: "...Po vyjmutí modulu CA již televizor nebude schopen dešifrovat kódované digitální kanály DVB-T..." viz. http://download.p4c.philips.com/files/3 ... fu_ces.pdf edit: http://www.afterdawn.com/products/produ ... pf9731d_10 DVB-C tuners = 0 Co tam tak chces asi naladit? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 jo koukam na to ze to je jenom DVB-T a tak ze to m usi mit zabudovanej DVB-C tuner aby me sla kabelovka ??? nebo to jde nak dohrat?? nebo neco takovyho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Jde to dohrat koupi nove TV Pokud nema TV DVB-C tuner, tak nemuzes na ni naladit to, co na tom STB. Kabelovka ti pujde, ale pouze to, co je v analogu a DVB-T. Tecka. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2013 Sdílet Odesláno 24. října 2013 jasny, tak ze od UPC si obednat STB a je klid asi co?? to bude nejlevnejsi varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 24. října 2013 Sdílet Odesláno 24. října 2013 Tot otazka, jestli zas zivit dalsi STB, a nebo to vyresit jednou pro vzdy novou TV...a vzit jenom CA mobul. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. října 2013 Sdílet Odesláno 24. října 2013 Tak ono je to skoro jedno jestli prachy vrazis do TV + CA modulu, nebo do STB, pokud ho rovnou koupis, prodat ho pak muzes vzdycky. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Kenny jsi borec, díky! už se s tím mordujeme několik hodin, taková prkotina !!!! Škoda, že na technické podpoře UPC jsou arogantní a dělají z nás blbce ve smyslu "máte tv v zásuvce?" (nadsázka), ale takovou zásadní věc, jako že s Philipsem to není automatické, neví, odpověď byla :"ve Philipsech se nevyznám, zavolejte si Philips". tak tedy pro všechny s typem Philips 32PFL4258H a pro všechny servisní techniky UPC: Postup: nastavení-hledat kanály-(pin)-opakovat instalace kanálů- Česká republika-kabel DVB-C -nastavení (nikoliv spustit!!!!!)-digitální kanál-zapnuto-zpět-spustit. máme 183 kanálů a EPG a teletext v četině s diakritikou. super!!! M+P PS: upozorňuji, že je to hóóóóódně pomalé, začalo to načítat až při kroku 17 (takových 15 min) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.