Přejít na obsah

UPC testuje internet o rychlosti 100 Mbit


Návštěvník Fabiak

Doporučené příspěvky

Návštěvník mibo
Nijak, snad jedine tak ze tvuj modem pravidelne meni kmitocty, ale i tak ti to muze byt vpodstate jedno, protoze tvuj modem pojede max na DOCSIS 2.0

Jednoto neni paklize ho ta 3kova cmts z te frekvence vykopne a on se musi preladit na jinou, logicky ten s 3.0 s tim nema problem, protoho stareho je to proste chvilkove preruseni pripojeni a tudiz zhorseni kvality.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

to mibo: Může mu to být jedno, protože jak už jsem psal většina s tím nemá problémy. Moc lidí, co si na to stěžovaly, tu není. Takže to tak horký asi nebude. Já sám tomu pořád nevěřím, že by to z ničeho nic takhle ten modem vyhodilo. Jo, věřím tomu, že když ten modem sám restartuješ, tak si naladí jinou frekvenci. Ty CMTSka jsou zpětně kompatibilní se standardy EuroDOCSIS 2.0 a nižší. Více frekvencí se využívá pouze pro standard EuroDOCSIS 3.0, kde dochází díky Channel bonding ke spojování více dopředných kanálů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dzioush

navic jsem jeste zjistil ze naprosta vetsina site jeste bezi na docsis 2 (vcetne cmts) a 3ka se testuje snad teprve jeste nekde v praze a to na samostatnych cmtskach .

 

takze to ze to pada by nemel byt problem standardu docsis.... btw ty chybove hlasky co maji v logu ti kterym to udajne pada mam v logu taky a niceho jsem si nevsiml a frekvence je stejna od doby kdy ten net mam takze bych rek ze to je neco jinyho .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník blackskull

2 Ona-Tak já vím o 3 lidech + já, kteří s tím mají problémy. Chomutov-Jirkov po nedávné výměně CMTS. Vidíme to jasně na Hamachi a ICQ.

 

EDIT:

 

Odpověď Kontakt centra: Loadbalancing je nastaven na některých CMTS, jedná se o vlastnost. S modemy to nemá nic společného, navíc ED3.0 modemy ještě nedodáváme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenom aby to tady neumřelo, tak oznamuju, že se +/- nic nezměnilo... bohužel můj download je pořád jenom 96 Mb/s místo 104, podle screenu na zive.cz, jak by to asi mělo jet http://www.zive.cz/ShowArticleImages.as ... cle=147894 :( co se týká uploadu, bylo to víc jak 7 dnů, kdy se mi snížil z 10,2 na 9,6, nevim proč... od včerejška už je to ok a jede ještě o něco líp než dřív, reálně 1320+ KB/s, takže cca 10,5 Mb/s :)

 

pro zajímavost po čase zase pár screenů ze speedtestu... škoda že ten download neni ve skutečnosti ani těch 100 Mb/s... :(

523606847.png523619317.png

524000128.png523996777.png

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

mě bohužel v XP to stahuje jen okolo 3Mb/s...nechápu..při tom by to mělo jet reálně aspoň 8Mb/s, ne-li 9,5Mb/s až 10Mb/s..

 

bud jsou v UPC dementi a pouštěj mi můj starej tarif 20Mb/s..nebo nevim..jinak si to vysvětlit neumim.. no tak ted se změřil Speedtest.net.. ty trotlové mi vážně snad pouštěj do modemu starej tarif... panebože.. no comment.. :x

529520536.png

 

to jim v srpnu až se budou ptát omlátím o hlavu... plných 100Mb/s mi to jelo maximálně tak 10% času do teď..většinou okolo 50MB/s... grr

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník piposek

No mi se taky poslední dobou zdá, že z rapidu premium to stahuje nějak podezřele pomalu. No nechcu se dotknout ani rapidshare, ani upc, ale řekl bych, že to zase aplikovalo UPC nějaký svůj FUP.

Já to řeším segmentovým stahováním a pak to jede naplno...

 

PS: a prosím budte tak hodní, nepište reakce typu "UPC žádné FUP nemá" všichni víme, že je to lež.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...