May 6, 200917 yr no tak ted jsem na to koukal znovu a koukni na to take znovu , zhruba ve case 2:25 rika ten typek z UPC ze pridaji tri az ctyri programy a ze v jeji hledacku je prave wild, music , travel a history ... divne je ze se tam nezminuji o novych Discovery ktere jsou ted v jinych ceskych kabelovkach dostupne !!! , ale to uz by chom asi chteli mooc , ze ?
May 10, 200917 yr Author no tak ted jsem na to koukal znovu a koukni na to take znovu , zhruba ve case 2:25 rika ten typek z UPC ze pridaji tri az ctyri programy a ze v jeji hledacku je prave wild, music , travel a history ... divne je ze se tam nezminuji o novych Discovery ktere jsou ted v jinych ceskych kabelovkach dostupne !!! , ale to uz by chom asi chteli mooc , ze ? Tak jsem se podíval ještě jednou máš pravdu,ale mluvil o programu History HD tak neurčitě že možná bude už teď v Květnu. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
May 10, 200917 yr ...mluvil o programu History HD tak neurčitě že možná bude už teď v Květnu. jj souhlasim !
May 11, 200917 yr Vsiml jsem si ze dnes konecne zacala vysilat stanice Brno TV, po tom skoro dvoumesicnim promo vysilani uz jsem v to ani neveril. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 11, 200917 yr Big.rob: ale neprestala, jen vzdy asi oslednich 10 minut pred celou hodinou tam bezi to puvodnim promo, ale v celou uz zase pokracuje program. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno