tomus Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ty ceniky jsou tam kde ? nejak to nemuzu najit. Dik. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 No, o změně názvu na webu 802.cz nic nevidím. Možná se špatně dívám.Akorát se změnilo logo, aby více připomínalo logo RTIO Media. Nicméně jak jsem se díval na tu jejich nabídku a ceny, tak říkám: chvála bohu za UPC. 802 je o dost dražší a nabídka je s UPC víceméně srovnatelná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol241 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 mají to tam trochu schované: http://www.802.cz/tripleplay-cenik/ Jinak se musí kliknout na nová nabídka a tam je i programová, schéma aj. http://www.802.cz/tripleplay/ a podle toho nevím co pak je lepší UPC nebo RIO Quote - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Dik, mozna je starsim PDF prohlizecem, ale me to hlasi je ten soubor poskozeny, to be to jede vpohode ? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol241 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 otevřel jsem to bez problémů, jen jsem se zalekl těch cen Quote - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Tak se přestěhuj To se určitě vyplatí.Dnes na www.parabola.cz je članek že bude RTL a VOX od podzimu v HDTV. Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Nemuzes chtit vsechno, CT take na podzim pojede v HD a urctite pribude i spousta dalsich kanalu v cestine. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Nemuzes chtit vsechno, CT take na podzim pojede v HD a urctite pribude i spousta dalsich kanalu v cestine. mě by stačilo, kdyby konečně ty blbci přidali to, co registrovali v prosinci, připadá mi to jak u blbečků na dvorečku Quote Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilanBludsky Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Nezlob se ale co jsi zde zatim napsal neni pravda je to jako upc jenom mlžíš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Nezlob se ale co jsi zde zatim napsal neni pravda je to jako upc jenom mlžíš o čem to mluvíš ? a zkus napsat tu větu správně česky prosím Quote Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts