Přejít na obsah

Barrandov HD


tomus

Doporučené příspěvky

Sice uz se toto tema resi zde: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=2403

ale myslim ze vlastni vlakno si zaslouzi.

 

Praha, 26.2. 2009. Digitální televize UPC ode dneška nabízí vysílání TV Barrandov i ve vysokém rozlišení (HD). To je pětkrát vyšší, než současný standard digitálního vysílání a televizní obraz má špičkově prokreslené detaily a intenzivní barvy.

 

„TV Barrandov HD je další dobrý důvod, proč se zajímat o příjem televizního signálu ve vysokém rozlišení“, říká Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „naše digitální televize je přitom tou nejsnazší a nejjednodušší cestou, jak se k němu dostat. Stačí nás kontaktovat.“

 

TV Barrandov HD je prvním plnohodnotným rodinným HD programem v nabídce digitální kabelové televize UPC. Společnost vedle něj ještě nabízí dalších pět HD televizních stanic: HBO HD, Eurosport HD, National Geographic HD, Voom HD a Filmbox HD.

 

TV Barrandov HD je v digitální televizi UPC zařazena do nabídky Standard. Ta je automaticky obsažena i ve vyšší nabídce Supreme. Cena za obě nabídky zůstává i po zařazení TV Barrandov HD stejná. Zákazník UPC, který si již pořídil digitální HD přijímač od UPC pro příjem HD programů, tak může sledovat TV Barrandov HD zcela zdarma, bez jakéhokoliv příplatku. Zákazník se set top boxem bez HD příjmu nové programy sice naladí, ale obraz bude černý. HD programy totiž UPC distribuuje v kompresním formátu MPEG4, k jehož dekódování je zapotřebí speciální box Handan CV7000-HD. Společnost propůjčuje tento set top box pro programy v HD kvalitě za jednotný poplatek 150 Kč měsíčně (včetně DPH).

 

Naladění TV Barrandov HD proběhne automaticky.

 

 

 

František Malina

tiskový mluvčí a ředitel PR

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jeste doplnit o Nova HD a Nova Sport HD a mozna muzeme rict, ze UPC zvladlo pokryt konecne vsechny CZ stanice, coz bych ocekaval od kazdeho solidniho operatora.

 

Ale abych jen nebrucel. Konecne. Dava mi to alesopn malou nadeji na zarazeni obou HD kanalu novy, nebot toto prislo jak tak ze dne na den :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Přesně tak, každá HD stanice vítána, ať už česká, nebo cizí. Ale bezpochyby by v nabídce neměla chybět žádná česká HD verze jakéhokoliv kanálu (Nova HD, Nova Sport HD, později například ČT HD, apod.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Phar

Nerad, ale nemůžu si pomoct: GRATULUJU VÁM VŠEM, KTEŘÍ MÁTE HD TELEVIZI, K VYSOCE KVALITNÍMU PROGRAMU, KDE JEDEN ZAJÍMAVEJ POŘAD STÍHÁ DRUHEJ.

Nemám nic proti zařazování HD programů, ale tohle jenom těžko bude stanice, po který každej rozechvěle toužil. Ty slabomyslnosti, který tam převážně vysílají nebudou v HD lepší, jenom hezčí. A to jim nepomůže.

Upraveno uživatelem Phar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

2Phar:

Bohužel máš asi pravdu. I když ne až tak. Ty stejně stupidní věci jsou prostě v HD hezčí. A u mne zatím vedou jen díky tomu, že jsou HD. Nic jiného lepšího obsahově jsem zas tolik nenašel.

Dnes, díky zařazení TV Barrandov HD, jsem se v tom utvrdil.

HBO HD jede stejně dokola jako HBO (vždyť vysílají totéž). No a jestli koukat na "nové" staré věci - většinou blbosti na Nově nebo na Barrandově? No jasně, že na Barrandově, když je to HD.

Jsem divný uznávám. Sport mne nezajímá a na přírodu taky nejsem. A přesto od té doby co jsem pořídíl digitální TV HD, tak u mne několikanásobně stoupla sledovanost sportu (Eurosport HD) a zvířátek (National Geographic HD).

Na to musím jít do jiného pokoje a to jsem zas moc líný, takže většinu času zas trávím se svými oblýbenými zpravodajskými stanicemi na staré CRT televizi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

barandov hd to je snad sranda - 4:3 cerne pruhy po strane a kdyz je neco normalniho tak kvalita obrazu neodpovida hd - to ze neco oznaci za hd jeste neznamena ze je to hd - takhle muzou pojmenovat cs film a maji dalsi kanal hd - je to uplna traparna co se tady deje - takove hd at si strci do pr.... tady asi nikdo nevidel opravdovy hd kanal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Samozřejmě, že Barrandov TV HD nevysílá vše v HD rozlišení, a pokud tam jede pořad, který je ve 4:3, tak je v celku logické, že se vysílá s černými pruhy po stranách (nebo to by ses snad radši díval na deformovanej obraz přes celou obrazovku?). Vysílají se prostě jen některé pořady v pravém High Definition, ale i tak, pokud přepínáš mezi SD Barrandovem či HD Barrandovem, je obraz na HD kvalitnější - přijde mi celkově ostřejší a s lepšími barvami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník omicron

Dovoluji si poznamenat, ze "HD" kanal, ktery jede vetsinu sveho obsahu ve formatu 4:3 a to jeste vesmes ruzne "mydlove opery" 90% uzivatelu jiste radi ozeli, neb me to pripada jako zvlaste silna uchylarna, i pres lepsi obraz. To uz bych radeji HD Novu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...