Odesláno 1. listopadu 2012 12 let Rádia se mi také naladila. Ještě by to chtělo nějaký jednoduchý "přijímač". Příjem digitálního rozhlasu v síti UPC asi není žádnou masovou záležitostí. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 1. listopadu 2012 12 let Opravdu v DVB-C? Ne v analogu? Ano opravdu Zapněte si na pár minut nějaký dětský kanál a měla by se aktualizovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. listopadu 2012 12 let Teď jsem je naladil, ale bohužel všechny z nabídky VALC co cca 2 sekundy vypadnou
Odesláno 1. listopadu 2012 12 let Jo potvrzuju, jede to nejak zprdele Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. listopadu 2012 12 let Zrovna jsem doladil - Valcy nejen ze jsou zakodovany, ale pekne se to trha. Jeste ze to jede i normalne v radiu - i kdyz tam by to mohl konecne uz nekdo doladit. - - - CA modul OVA
Odesláno 7. listopadu 2012 12 let Jo potvrzuju, jede to nejak zprdele Vcera jsem si vsiml, ze uz to bylo v poradku, netrhalo se to.
Odesláno 6. ledna 2013 12 let Proč u nás V ČR musíme poslouchat Evropu 2 SK??????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Odesláno 6. ledna 2013 12 let Proč u nás V ČR musíme poslouchat Evropu 2 SK??????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Oni české stanice bohužel nemají zájem vysílat v DVBC ... - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.