Přejít na obsah

problémy + kdy bude novej fw a kanály?


Jack_6428

Doporučené příspěvky

a) stb dost často zamrzne..ne klasicky, ale tak, že najednou vypadnou všechny kanály..ať přepnu kamkoliv, ukáže se název stanice a je tam černo..všude..a takhle to je třeba půl hodiny..i když STB restartuju...a někdy to je jen hrstka kanálů (třeba jen jeden multiplex)...vysvětlí mi někdo co to jako je ? a přitom uroven kvality a signálu stále 90%...nechápu...a je to celkem často, párkrát za týden...

 

b) co je s nat geo hd ráno ? před 9. hodinou je tam jen černá obrazovka... nemělo by tam bejt logo na bílém pozadí a hudba ? aslepson tak to kdysi bylo..tak mě zajímá jestli to dali pryč oni, nebo jestli je problém opět u UPC...

 

c) co občas blbnou na analogu ? upc tam čaruje..např. tedka na Jetixu běží maďarská stopa místo české...to ať jdou někam..a není to poprvé..

 

d) kdy už konečně výjde novej firmware pro Handan 7000 ? krom eliminace tohohle černého zamrzání, by to chtělo o trochu ještě vylepšit rychlost stb, přidat pár funkcí (ukazatel datového toku a rozlišení)..

 

e) kdy jako budou ty nové kanály konečně ? registrujou si nějakejch 15 SD kanálů, básněj o Barrandovu HD a příp. Nova Sport HD..ale ono nic..stále "rezerva"...sorry, ale to je příšerný...to máme zase čekat do léta, až si usmyslej, že budou chtít přidat všechny kanály najednou, nahážou je kdo ví jak a multiplex přetížej a bude to kostičkovat ? chci nový HD, ale to může počkat..hlavně ať už sakra přidaj ty SD kanály..jsou tak ubohý, že nemůžou přidat aspoň jeden, postupně..

 

sorry, ale jak jsem byl v poslední době s UPC spokojen (poslední půlrok)..kdy pár kanálů přidali, zadáčo začali zrychlovat net, pár kanálů přidali, stb neblbnul...tak teďka to zase začíná...chjo..bych se z nich fakt po.... :roll: a nejhorší je, že když se po hodině dovoláte na klient.centrum, nikdo tam nic neví...zlatej CablePlus..tam mi jezdili domu skoro čistit boty :lol:

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

ad a) Tohohle nešvaru jsem si zatím u 7000 nevšiml. Je pravda, že se mi někdy stane, že při rychlém přepínání kanálů mi takhle zčerní obrazovka, ale pokud to vrátím na ten původní, který ještě šel, tak se to vrátí k normálu a může se jet dál. :D

 

ad d) Jj, novej FW by se hodil určitě s těma funkcema navíc, co jsi popisoval (datový tok a rozlišení), ale to asi jen tak nebude. Jinak určitě bych přivítal nový SW u CV-7000 i u CV-6000. U CV-6000 bych opravil možnost v menu "uživatelské nastavení" dále "tv výstup" a udělal bych to stejně jako je to v případě CV-7000, tzn. možnost výběru TV (4:3, 16:9) a u poměru stran by tak neměl chybět ZOOM. Jak je to řešený momentálně u tohoto typu je poněkud nepraktické. ZOOM totiž musí být nastaven na TV přijímači,a potom je roztáhlé i celé EPG, apod. Dále mi u CV-6000 nějak blbne teletext, kolikrát, když zmáčknu teletext tak se zobrazí jen černá obrazovka, jinak vůbec nic.

 

ad e) Tak to by mě taky zajímalo. Zatím žádný z těchto nových kanálů. Pořád dělají různé čachry v nabídce s přehazováním kanálů, ale stejně tento způsob přesouvání nechápu. Vždy týden dopředu upozorní na přesunutí jednoho kanálu, proč to rovnou nepřesunou všechno najednou? Já osobně takovéhle změny v přesouvání kanálů v nabídce vítám, ale vážně nechápu, proč to neudělají najednou. Jinak ty nový programy už by tam určitě mohli přidat. Vždyť teď tam je 3x stejný program (Nova Cinema, Zone Club a Sport 5, zachvíli určitě přibyde TV Noe) a 4x rezervna. Jinak si myslím, že později místo staré pozice TV Noe zařadí zbylý program ze série Zone, Zone Romantica, který zatím v digitálu chybí. Doufám, že tedy zaplní novými kanály volná místa v nabídce, příp. přidají nový multiplex a zařadí nové HD programy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..... Pořád dělají různé čachry v nabídce s přehazováním kanálů, ale stejně tento způsob přesouvání nechápu. Vždy týden dopředu upozorní na přesunutí jednoho kanálu, proč to rovnou nepřesunou všechno najednou? Já osobně takovéhle změny v přesouvání kanálů v nabídce vítám, ale vážně nechápu, proč to neudělají najednou. Jinak ty nový programy už by tam určitě mohli přidat. Vždyť teď tam je 3x stejný program (Nova Cinema, Zone Club a Sport 5, zachvíli určitě přibyde TV Noe) a 4x rezervna. Jinak si myslím, že později místo staré pozice TV Noe zařadí zbylý program ze série Zone, Zone Romantica, který zatím v digitálu chybí. .....

 

A co když to dělají takhle proto, aby minimalizovali volání zákazníku na zákaznickou linku.

Stačí 1/2 % volajících a máš to cca 1300 volajících. Takhle je alespoň informace dopředu.

 

Dovolím si předvídat:

Nova Cinema u sk programů bude vypnuta bez náhrady, přibude Zone Romantika po TV Noe, místo Zone Club zřejmě nasadí nějaký hudební kanál (MTV hits, MTV cz, MUSIQ1, NGC music), pak avizovali Sport 2 (nejspíše rezerva u Sport 1) a Jetix play (třeba ještě posunou bebe TV na rezervu a místo něj k Jetix) a v tom okamžiku už zbývají 2 rezervy - pro Prima 2 a poslední předvolba.

 

A do nového MUXu nejsíše příjde TV Barrandov HD, pak místo třeba pro TV Nova HD (pokud bude TV Nova chtít) a při troše štěstí i Nova sport HD (nebo 2x SD rezerva)

 

Ony se tam ty rezervy dávají proto, aby STB naladily tyhle programy, co jsem si všinmul, tak mové programy v STB přibudou pokud je sledován stávající program ze streamu, ve kterém je nový program přidán, pokud by tedy přidaly jen dva HD kanály, může nastat problém po doplnění o další programy. Kdo s SD STB bude přepínat na HD kanály...

 

Jinak souhlasím, už aby přidaly další programy, kdo má sledovat jen těch 70 SD programů, občas nikde nic není ke koukání :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Jj, jasně chápu, že to takhle dělají proto, aby zákazníci nevolali zbytečně na infolinku. Jsem rád, že takhle UPC začalo informovat. Ovšem šlo by to udělat taky tak, že by přesunuli rovnou všechny tyhle programy najednou, a ne vždycky jen jeden za tejden. Třeba by dali upzornění do EPG ke všem programům, který chtějí přesunout, týden dopředu, a pak by je přeřadili na jiný pozice všechny. Ale budiž i tak, určitě vítám změny v řazení programu, protože nabídka se tak stane přehlednější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...