Návštěvník Vlcak Odesláno 3. března 2009 Sdílet Odesláno 3. března 2009 ale jo, určitě 10 Mbit je super, jen za ten leden a únor to bylo příjemný zjistit, že to navýšili, jinak v podstatě nejde o nic máš pravdu, že to má být do konce března, takže než denní restarotvání modemu budu sledovat fórum, tady se to určitě provalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2009 Sdílet Odesláno 3. března 2009 Cheb porad nic, jen upload lehce, tarif light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 4. března 2009 Sdílet Odesláno 4. března 2009 potvrzuji za Plzeň - tarif Starter 10/1 Mb/s Tak má radost byla předčasná, jsem zpět na 6M / 256 kbit, DW mi nevadí ale ten UP si strčte do kam chcete milá UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2009 Sdílet Odesláno 4. března 2009 Zlín - z5 na 9 Mbit / 0,5 Mbit a mělo být 15 Mbit / 1,5 Mbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2009 Sdílet Odesláno 4. března 2009 Hradec Kralove - zadne zrychleni - porad cca 9/512 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník DevTom Odesláno 4. března 2009 Sdílet Odesláno 4. března 2009 Zlín - z5 na 9 Mbit / 0,5 Mbit a mělo být 15 Mbit / 1,5 Mbit jsem take ze Zlína a Starter v poradku 10/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník WVJ Odesláno 5. března 2009 Sdílet Odesláno 5. března 2009 Takhle je to v Plzni u mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. března 2009 Sdílet Odesláno 8. března 2009 Tak se řadím k těm nespokojeným. Tarif STARTED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. března 2009 Sdílet Odesláno 8. března 2009 Neví co si na tom kdo chválí Každý den jiná rychlost! Už mně to s---e! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. března 2009 Sdílet Odesláno 8. března 2009 Neví co si na tom kdo chválí Každý den jiná rychlost! Už mně to s---e! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.