Přejít na obsah

U čtenářů iDNES.cz prohrála Telefónica a UPC


Ondrej1

Doporučené příspěvky

UPC v hlasovani bohuzel poslala ke dnu opet jeho infolinka,

 

Me by ale zajimalo jaka je momenstalne skutecna realna situace,

jake mate zkusenosti z infolinkou UPC z rekneme poslednich tydnu, je to porad tak spatne, nebo uz ty spatne zkusenosti uzivatele proste jen maji zafixovane. :?:

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Těžko říct, nedávno, když jsem tam volal (bylo to o víkendu při výpadku internetu - a byli tam normálně - což mě překvapilo, možná asi jen omezenej počet), tak jsem čekal asi něco málo přes 10 min.

 

Jinak asi týden nebo dva předtím jsem tam volal, a to jsem byl s operátorem spojen prakticky hned, okamžitě, jak jsem zvolil možnost spojit se s operátorem, tak to začalo zvonit, ani mi tam nehrála žádná hudba, a hned to vzal.

 

Podle mě se tedy situace na call centru asi zlepšila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Mám kolegu, který už přes tři měsíce řeší problémy s nefunkčním telefonem od UPC. Telefonuje na Klientské centrum, kde mu tvrdí, že vzkaz předají a závadu odstraní, dopisuje si přes webový formulář a dostává se mu odpovědi, že tu byla závada někde v drátech, podruhé na ústředně, potřetí zase někde jinde a přesto má telefon stále hluchý. Tento týden mu na mobil konečně zavolal i nějaký technik, aby zjistil, o co tedy jde a podle kolegových slov byl prý docela arogantní, proč pořád otravuje... A samzořejmě, i když je ten telefon stále nefunkční, tak je ze strany UPC stále účtován.

Takže v tomto případě bych to na nějaké zlepšení služeb opravdu neviděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem asi před týdnem volal na klientské centrum ohledně vyúčtování a byl jsem mile překvapen, jelikož jsem čekal asi jenom 12 minut, bylo to někdy odpoledne kolem 3 ve všední den...takže jistý posun k lepšímu zde je...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsou to zlodeji zlodejsky - meli by mit tuto linku zdarma a ne volat s automatem za penize - vzdy kdyz tam volam tak me to stoji minimalne 80kc - priklad hlasil jsem poruchu vysilani -90 kc. a po druhe jsem se telefonicky musel domluvit o sleve - 120 kc. nakonec mi dali slevu na poruchu kabelovky 250 kc ale 210 jsem provolal - takze vysledek = 14 dni bez tv a sleva v korunach 40kc - AT JDE CELY SPOLEK DO P---E!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomus: Uvažujeme, že přeci jenom dáme internet od UPC do firmy, tak jsem v uplynulých týdnech dělal trochu mystery shopping, abych věděl, co čeho jdeme.

 

Mám-li to shrnout, tak jistý pokrok vidět je. Řekl bych že to šlo z úrovně čeština nemá slov, která by mohla popsat infolinku UPC na úroveň nejhorší infolinka v okolí. Tedy nic moc, spíš nic než moc.

 

Konkrétně - čekání se rozhodně zkrátilo, vycházelo mi to tak kolem deseti minut, což je jistě pokrok. Že nemají 800 číslo jim nezazlívám, bylo by to plus, ale obejdu se. Na kontaktní formulář taky odpovídají, ne hned ale jde to. Co se ale příliš nezlepšilo je kvalita odpovědí. Pořád melou dokola naučené odpovědi celkem bez ohledu na to jak zněla otázka. Řekl bych, že nějaká quality assurance je u UPC považováno za sprosté slovo a na ticketing se musejí i top managoři dívat do slovníku. A nám viditelný vrchol ledovce je právě infolinka. Prostě IMHO pořád nejhorší infolinka v okolí s dost velkým odstupem za Generali (což je pro mě druhá nejhorší infolinka)

 

Přitom je to strašná škoda, jak vyplývá i z diskuse pod oním článkem v iDnesu. Technicky to má UPC velmi dobře zvládnuté a je na špici. Z mnoha providerů a typů připojení co jsem za ta léta kolem Internetu používal/pomáhal rozcházet patří UPC velmi pěkné druhé místo, lepší byl jen digitální okruh za řádově vyšší cenu, ale před všemi ADSL o wifi a modemech :D ani nemluvě. A mně to připadá jako škoda, nechat si technické výsledky k*rvit neschopností ostatních.

  • 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal
  • Zlín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

Já za sebe musím říct že jsme tam volal dost častko když jsme přešel na digitál HD - asi 5 teelfonů, dotelefonoval jsme se vždycky bez problémů (asi klika) ALE problém byl vždycky domluvit o co mi jde (nejde mi zvuk * máte dobře kabely * ano mám * a víte to jistě?) apod.

 

+ co je nejhorší je podpora pouze ve všední dny v prac. době takže když mi vypadla TV v pátek večer byl jsme bez ní až do pondělka do večera..... A sleva? Žádná se nekonala.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

Technická podpora na veškerou TELEVIZI (satelit, digitál, analog) je sice jen v pracovní dny do 20:00 hodin, ale mimo tuto dobu máš k dispozici hlasový záznamník, na který můžeš svůj problém nahlásit, oni se ti potom ozvou - záznamy totiž průběžně kontrolují.

 

Jinak technická podpora na INTERNET a TELEFON je 24 hodin denně. Viz. zde: http://www.upc.cz/kontakt . Dále je to tam potom rozepsané.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

Jo to dělají..... v pátek nahlášeno, v sobotu okolo poledne volali, že zresetují a přenastaví STB, večer nic, volám znovu, ozvali se v neděli že to udělali atd atd

 

Prostě k ničemu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...