Návštěvník Katoda Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Tak si nastavte v manuálním ladění frekvenci 163.5 MHz a nechte STB znova vyladit. V současné době je tam 74 pozic, včetně jedné rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 zkus manuálně naladit tv stanice Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Tak si nastavte v manuálním ladění frekvenci 163.5 MHz a nechte STB znova vyladit. V současné době je tam 74 pozic, včetně jedné rezervy. manualně 163.5Mhz 64QVAM 6400 ? to mi nic nedajde sakra Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 163.5 MHz 64 QAM 5000 S/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 163.5 MHz64 QAM 5000 S/s je to vtipný, ale i přesto mám stále 71 kanálů...bravo upc, bravo sere mě furt pouštět automat při nových multiplexech EDIT: Tak se to naladilo konečně přes manual...ale na rezervě běží epg Z1 a ocko tam je dohromady 2x Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 sere mě furt pouštět automat při nových multiplexech Ale no tak... to opravdu neumíme nic jiného než jen nadávat a neustále si na něco stěžovat? Buďme rádi, že nové programy přibývají. Pokud STB neprovede automatickou aktualizaci sám, tak pustit vyledávání je to to nejmenší, zas tolik práce to není... V analogu se taky každý nový program musel ladit a bylo to časově mnohem náročnější. Mimochodem, když už jsme u toho ladění, tak mu ještě konec není, přijde ještě velká rošáda. Viz závěr dnešní tiskové zprávy: Společnost (UPC) si dovoluje upozornit, že v souvislosti s přibývajícím počtem televizních kanálů v nabídce digitální kabelové televize připravuje změnu jejich řazení tak, aby lépe odpovídala jejich tématickému zaměření a byla pro diváka přehlednější. K této změně dojde během letních měsíců. Asi se zase najde několik jedinců, co budou brblat, ale podle mě to bude užitečný počin seřadit kanály, co se k sobě tématický hodí do jednoho multiplexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. června 2008 Sdílet Odesláno 10. června 2008 Podle mne je to jedno, stejne sem si ty kanaly prehazel podle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 10. června 2008 Sdílet Odesláno 10. června 2008 No jedno to asi může být těm, co mají set-top box bez PVR. Pro ty, kteří si ale potřebují z nějakého důvodu ve stejnou dobu nahrát více jak dva pořady, nebo dva nahrát a na třetí koukat, tak pro ně to bude docela důležité, jak jsou programy v muxech umístěné. Netvrdím, že taková situace nastane často, ale stane se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník D71 Odesláno 10. června 2008 Sdílet Odesláno 10. června 2008 No jedno to asi může být těm, co mají set-top box bez PVR. Pro ty, kteří si ale potřebují z nějakého důvodu ve stejnou dobu nahrát více jak dva pořady, nebo dva nahrát a na třetí koukat, tak pro ně to bude docela důležité, jak jsou programy v muxech umístěné. Netvrdím, že taková situace nastane často, ale stane se. To je přesně ono! Čas ukáže, zda bude řazení k lepšímu nebo ne. Asi to ale těžko bude vyhovovat všem...každý má jiné preference. Jedině, že bychom si to mohli někde demokraticky odhlasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. června 2008 Sdílet Odesláno 10. června 2008 Aha tak sorry, nenahravam to je fakt, i tak nevim na co se divat driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.