Přejít na obsah

Náhrada místo UPC


Návštěvník ja05

Doporučené příspěvky

Návštěvník ja05

Ahoj, po přečtění dosti názorů (na růzjnech serverech) na UPC sem se začal tošku bát. Fakt je to tak zlý něco domluvit v případě nějakýho problému??? Pokud jo, poraďte mi nějakou jinou alternativu připojení na net. Ale bohužel nevím jaký mám možnosti...Myslím tím jaký firmy mám možnost využít vzhledem k mýmu bydlišti...Bydlím v Brně na Králově Poli, ulice Herčíkova...Může mi někdo poradit, kde zjistit dostupnost připojení jinech firem, nebo pokud někdo bydlí v tehle lokalite jak pripojeni resit??? díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na problemy narazis u kazde firmy, cim vice zakazniku, tim je se pravdepodobnost vyskytu nejakeho problemu logicky zvysuje.

 

Tady najdes predevsim stiznosti, protoze tezko sem bude nekdo psat pochvalne clanky a tech spokojenejsich uzivatelu je vetsina.

 

Ja za sebe muzu rict. ze jsem mel internet od Karnevalu resp. pozdeji UPC jako jeden z prvnich v Brne (Lisen) a za tu dobu jsem nemel zadny vetsi problem, na infolinku jsem za ty leta volal snad jednou.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ja05

v tomhle mas urcite pravdu, ze ty pochvalny reakce clovek jen tak nenajde a vetsinou se jen repta...ale docela me to reptani vydesilo...tak diky za drobny uklidneni :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

Tak já v Praze 6 od prvopočátku co šlo, internet mi nešel jednou asi 5 hodin, na linku volal taky tak jednou.... Jinak pohoda jazz....

Jo televize to je jinačí příběh, ale spíš až teď s nástupem digitálu.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

No problém..... spíš oni sami neví co instalují, nabízejí. já když objednával HD STB tak sem se tam musel hádat asi 20min abych jim vysvětlil že to opravdu nabízejí za 150,- a co vlastně chci - neustáli mi chtěli dovézt SD STB s diskem. Natrefit na jejich technika co se vyzná a navíc je fanda digitálu se bohužel hned tak nepoštěstí. A mají celkem takové ty dětské nemoci (samovolné zapínání HD STB, naprosto otřesné SD STB (zámrzy, kostičkování)). Když voláš ohledně problému, řeší nějaká blondýnka stylem "a máte to v zásuvce? máte správně zapojené? pošlu vám technika ale když nenajde chybu bude vás to stát 1500,-... ne telefon vám na techniky dát nemohu, oni rovnou dojedou (+ poznámka o výjezdu za 1500) apod.

 

Internet mají celkem vychytaný a většinou dokáží poradit, u TV jsou bezradní.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Volvo245

...protože to je tím že technici nebývají většinou zaměstanci upc ale jsou najímáni z jiných firem :wink: Některé informace od upc si technik opravdu nevycucá z prstu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj..já mám internet od UPC, prakticky od dob co funguje a když ho přišli montovat, bylo poprvý a naposled, kdy jsem měl problém. Ale to byla vina techniků, co dorazili a ne UPC. Ty technici byli uplně mimo, neuměli propojit modem s routerem a nastavit...ale to je už pár let a dneska pochybuju, že by se to opakovalo...co se týče funkčnosti netu, je rychlej, stabilní a i celkem levnej a je to určitě jedno z těch nejlepších co v ČR jsou (pokud nepočítám netbox nebo kolej :lol: ), o2 je předražený...co se týče TV...tak

tu od nich mám už od dob, kdy to bylo ještě CablePlus...takže hodně hodně dlouho a můžu říct, že do roku cca 2003 žádné problémy nikdy nebyly a v 90. letech to bylo naprosto špičkový....dneska je analog už celkem nic moc...digitál je dobrej, HD je pěkný..akorát někdy zamrzne STB, ale to je vada firmware, která se časem spraví.

A na závěr co se týče řešení problémů s UPC..dovolat se přes telefon je opravdu o štěstí a trpělivosti (jednou než mi to zvedli uběhlo dokonce 31minut!)...takže od tedka to všechno řešit přes netovej formulář...ten funguje...

 

sečteno podtrženo, kdybych byl nový zákazník a rozhodoval se, tak bych do upc určitě šel...je to dobrá společnost, ale musí některý věci opravdu vyladit a zamyslet se nad svoji politikou jednání...pro mě jsou určitě lepší než o2, pač mi digital aspon nezpomali net :lol:

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No internet je v celku dobrý, cenově to není sice nejlepší ale ujde to ale s porovnáním se Slovenskem ho tu máme šíleně předražený. Co se týče rychlosti tak ta je celkem stabilní, pingy jsou ale špatné.

Nejhorší na UPC je jednoznačně placená linka a jejich technická podpora...Kdyby si měl problém tak po 30 minutách čekání na spojení s operátorem v lepším případě vyfásneš člověka co umí aspoň přepojit na techniky kteří tě ale vzápětí "dojebou" tím ,že problém na straně UPC nikdy nemůže být v první řadě je problém u klienta na což ho upozorní, že jestli technik zbytečně přijede tak mu naúčtujou tuším 1 000 Kč.

Takže kdyby si věděl dopředu že nebudeš mít problém s připojením (a tudiž nebudeš muset trčet na jejich zákaznické lince - za kterou dáš mnohdy vícenež za samotný měsíční poplatek za net) tak do UPC běž ale jakmile nastane problem tak si pevně obal nervy a připrav se,že za telefonát necháš minimálně kilo !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...