Návštěvník gabrosh Odesláno 1. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2007 vše mám zapojeno ok.přesto mi nejde do set top boxu signál.analogové vysílání funguje.můžete mi poradit?V klientském centrum UPC mi poradili abych si zapojil kabel od antény do set top boxu.Dělají ze mě vola.Díky moc za rady a vaše nápady.Fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2007 Nevím jak to funguje teď, ale u Karnevalu to bylo tak, že ti šli volný programy a za několik minut ( u mě ) až několik hodin ( u známýho ) vše naběhlo jak má. Chvíli trvá než se zaktivuje karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gabrosh Odesláno 1. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2007 mám úroveň signálu 5 až 15 %.žádné programy nelze načíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2007 Tak to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 1. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2007 A necháváš při manuálním ladění kanálů nastaveno 170,5 MHz, 64 QAM a 5000 Symbol Rate? Pokud to totiž děláš podle návodu a jsi na síti UPC nebo na Karnevalu, kde digitál zavedlo až UPC, tak ti to nic nenajde, protože na této síti vše běží na jiných multiplexech než v bývalý síti Karnevalu, kromě jednoho multiplexu, který je společný. Když nastavím u mě hodnoty, které jsou v návodu, tak mi to ukazuje také takhle nízkou úroveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gabrosh Odesláno 2. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 do STB mi jde pouze 20 procent signálu.nejdou mi žádné programy.na STB při manuálním vyhledávání mi to napíše že signál není k dispozici.myslím si ,že se někdo na mě načerno napojil a odebral mi signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Jako kvalitu ma u tebe anologove vysilani ? Nemas mezi zasuvkou UPC a STB nejake rozbocovace, zesilovace ci dalsi zasuvky a pod. ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gabrosh Odesláno 2. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 to nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 2. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 A jakou máš analogovou nabídku, jsi od bývalého Karnevalu nebo UPC? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gabrosh Odesláno 3. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 jsem u karnevalu ted upc.technik přijede v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.