September 11, 200420 yr No ale vzdyt presne tak to je. Sorry, ale ja ve svym okoli znam jeste dost "chudaku" s dialupem, isdn nebo et data durch - pro vsechny tyhle lidi je ten tarif jako delanej, protoze jestli chtej bejt na netu prubezne skoro kazdej den, na jejich stavajicim pripojeni je to stoji stejne, ne-li vic nez tenhle novej Karnevalackej tarif. A kecy o tom ze giga limit je malo me uz unavujou - taky jsem ho mel a mel jsem dokonce i limit 600MB a zit se na tom dalo, protoze to porad bylo lepsi nez CTc. A i po zpomaleni na 28/28 !
September 12, 200420 yr Kdyz mluvim za sebe - tak radsi nic nez telecom, tem uz jsem penez nacpal dost...
September 12, 200420 yr Ukažte mi někoho z normálních lidí nad 40 let, který by jásal nad rychlostí 1000 kbps, nebo dokonce 2000 kbps a než 150 /50 kbps, tak si radši nechá modem. Já nepotřebuji si nechat rvat dom internet o super rychlosti, když stejně na některé stránky to musí čekat. Ale každý na to máme asi jiný pohled a monopoly aby ubývaly, tak pro změnu přibývají.
September 12, 200420 yr Ukažte mi někoho z normálních lidí nad 40 let, který by jásal nad rychlostí 1000 kbps, nebo dokonce 2000 kbps a než 150 /50 kbps, tak si radši nechá modem. Já nepotřebuji si nechat rvat dom internet o super rychlosti, když stejně na některé stránky to musí čekat. Ale každý na to máme asi jiný pohled a monopoly aby ubývaly, tak pro změnu přibývají. Prosil bych překlad do češtiny.
September 13, 200420 yr Minutové výpadky? Já zatím neměl žádný. tak to máš dobrý, mě občas spadne net a když vypnu na dve minuty modem tak to hned naskoci, kdyz ho nevypnu blika treba i pul hodiny a stejne nenaskoci
September 13, 200420 yr Tak to se me jeste nestalo, budto net jede a kdyz nejede tak nepomuze ani restart modemu, ale zase potom poznam ze je zavada u nich, protoze se pak vetsinou na modemu nerozsviti vsechny diody. Pro restart modemu ho nemusis vytahovat ze zasuvky, staci softwarovej restart - http://192.168.100.1/config.html Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 13, 200420 yr [mě občas spadne net a když vypnu na dve minuty modem tak to hned naskoci, kdyz ho nevypnu blika treba i pul hodiny a stejne nenaskoci Tohle mi delal starej COM21 obcas, nastesti mi prokazal tu laskavost ze chcipnul sam a od ty doby co mam Motorolu SB5100 tak se to nedeje....
September 13, 200420 yr Jee, PPK, ja myslel ze uz si Karnevalu zatnul tipec. Nebo teprve bezi vypovedni lhuta ?
September 13, 200420 yr Jee, PPK, ja myslel ze uz si Karnevalu zatnul tipec. Nebo teprve bezi vypovedni lhuta ? No ještě že u Karnevalu nexistují smlouvy na rok nebo dva jako u mobilních operátorů.