Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

No ale vzdyt presne tak to je. Sorry, ale ja ve svym okoli znam jeste dost "chudaku" s dialupem, isdn nebo et data durch - pro vsechny tyhle lidi je ten tarif jako delanej, protoze jestli chtej bejt na netu prubezne skoro kazdej den, na jejich stavajicim pripojeni je to stoji stejne, ne-li vic nez tenhle novej Karnevalackej tarif.

A kecy o tom ze giga limit je malo me uz unavujou - taky jsem ho mel a mel jsem dokonce i limit 600MB a zit se na tom dalo, protoze to porad bylo lepsi nez CTc. A i po zpomaleni na 28/28 !

Odesláno

Kdyz mluvim za sebe - tak radsi nic nez telecom, tem uz jsem penez nacpal dost...

Odesláno

Ukažte mi někoho z normálních lidí nad 40 let, který by jásal nad rychlostí 1000 kbps, nebo dokonce 2000 kbps a než 150 /50 kbps, tak si radši nechá modem. Já nepotřebuji si nechat rvat dom internet o super rychlosti, když stejně na některé stránky to musí čekat. Ale každý na to máme asi jiný pohled a monopoly aby ubývaly, tak pro změnu přibývají.

Odesláno
Ukažte mi někoho z normálních lidí nad 40 let, který by jásal nad rychlostí 1000 kbps, nebo dokonce 2000 kbps a než 150 /50 kbps, tak si radši nechá modem. Já nepotřebuji si nechat rvat dom internet o super rychlosti, když stejně na některé stránky to musí čekat. Ale každý na to máme asi jiný pohled a monopoly aby ubývaly, tak pro změnu přibývají.

Prosil bych překlad do češtiny. :?

Odesláno
Minutové výpadky? :? Já zatím neměl žádný. :)

tak to máš dobrý, mě občas spadne net a když vypnu na dve minuty modem tak to hned naskoci, kdyz ho nevypnu blika treba i pul hodiny a stejne nenaskoci

Odesláno

Tak to se me jeste nestalo, budto net jede a kdyz nejede tak nepomuze ani restart modemu, ale zase potom poznam ze je zavada u nich, protoze se pak vetsinou na modemu nerozsviti vsechny diody.

Pro restart modemu ho nemusis vytahovat ze zasuvky, staci softwarovej restart -

http://192.168.100.1/config.html

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
[mě občas spadne net a když vypnu na dve minuty modem tak to hned naskoci, kdyz ho nevypnu blika treba i pul hodiny a stejne nenaskoci

Tohle mi delal starej COM21 obcas, nastesti mi prokazal tu laskavost ze chcipnul sam a od ty doby co mam Motorolu SB5100 tak se to nedeje.... :wink:

Odesláno

Jee, PPK, ja myslel ze uz si Karnevalu zatnul tipec. Nebo teprve bezi vypovedni lhuta ?

Odesláno
Jee, PPK, ja myslel ze uz si Karnevalu zatnul tipec. Nebo teprve bezi vypovedni lhuta ?

:lol: No ještě že u Karnevalu nexistují smlouvy na rok nebo dva jako u mobilních operátorů.

Odesláno

Karneval ma bohuzel vypovedni lhutu 1 mesic :cry::lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague