August 12, 200718 yr tak je neděle a opět jede jen zaklad , a to mam Komplet+HBO u těch co nejsou je Úroveň signálu : 99% Kvalita signálu : 20 až 30% a někdy 9%´ hlavně nepište že je to kabelem , jindy to jede jen teď ne
August 13, 200718 yr A to mas tu kavlitu signalu u vsech multiplexu (frekvenci) stejnou ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 15, 200718 yr A to mas tu kavlitu signalu u vsech multiplexu (frekvenci) stejnou ? Jen u těch co nejdou jak mají
August 15, 200718 yr tak jsem teď na to mrknul a na HBO HBO2 a pár dalších se nedostanu vůbec , nechci bej sprostej ale ten posranej Karneval má furt něco co nejde jak by mělo
August 27, 200718 yr Tak přátele , byl to můj kabel a co jsem zaslechl tak i policejní vysílačky ( mam tu policajty 200m od baráku ) , mam teď lepší kabel a jede to jak má
August 28, 200718 yr 1) ..... hlavně nepište že je to kabelem , jindy to jede jen teď ne . 2) tak jsem teď na to mrknul a na HBO HBO2 a pár dalších se nedostanu vůbec , nechci bej sprostej ale ten posranej Karneval má furt něco co nejde jak by mělo Tak koukám, že zase byla chyba na straně Karnevalu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
August 31, 200718 yr ale mě včera taky krom české velké 6 a několika němců nic nešlo. Že by to byl po roce a 3/4 kabel ? Se mi nějak nezdá
August 31, 200718 yr A předevčírem všechno jelo? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
August 31, 200718 yr Jo všechno, teda asi, nikdo z rodiny si nestěžoval. A i já si matně vzpomínám, že jsem se díval i na Slováky a AXN. A včera nic (tedy skoro) jak jsem už psal.