Přejít na obsah

Jardoslav

Uživatel
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Jardoslav

  1. Jardoslav

    Chyby Vodafone TV

    Mám stejný problém jako @CableG s přehráváním nahrávek přes web ve Windows. Asi před měsícem se začala u všech nahrávek zobrazovat hláška "Tento program není dostupný pro přehrání", nejde spustit přehrávání ani nahrávku smazat. Na TV s Android přehrávačem i na mobilní aplikaci pro Android přitom nahrávky lze běžně přehrát. Zkoušel jsem to na třech různých počítačích, přes různá připojení k netu, vymazat cookies a nic nepomohlo. Tak jsem čekal že se to třeba nějak samo spraví, ale i po měsíci to nefunguje. A až teď jsem zjistil že asi nejsem jediný.
  2. Jak jsem psal už výše, stal se mi přesně stejný problém (obnovení nabídky -> nefunkční CAM), takže až tak ojedinělá náhoda to určitě není. Kdo má pronajatý modul CAM nemá problém, lehce mu ho vymění. Kdo ho má odkoupený, taky mu ho lehce vymění za pronajatý... jinou možnost nenabídnou. Mám pocit že je to problém hlavně starších CAM od firmy LICA ( + TV s Androidem?). Na HD Mediaboxu celkem pravidelně obnovení nabídky přes WEB používám a je to OK. Na obnovení nabídky pro TV s CAM modulem jsem tenkrát kliknul snad poprvé (a to ještě omylem) a CA modul byl znefunkčněn..... Na obnovení nabídky pro CAM po této zkušenosti už klikat raději nebudu 🙂 @Marek-26 👍 👍 👍 👍
  3. Doplnění: Asi po týdnu provozu s přehozenými kartami jsem karty vrátil do původních zařízení a párování vrátil @Marek-26 také do výchozího stavu. CA modul funguje nyní bezproblémově. Jen už raději nebudu provádět tzv. obnovení programové nabídky přes webovou stránku „Moje UPC“, to bylo příčinou znefunkčnění mého CAM modulu (něco se asi špatně nahrálo na kartu).
  4. Přesně stejný problém jsem zde řešil před pár měsíci, když jsem provedl přes webovou stránku „Moje UPC“ tzv. obnovení programové nabídky. CA modul zakoupený od UPC (LICA) v TV Sony. Řešení ve vlákně: "CA modul TechniCrypt CXV (LICA) - ověření párování"
  5. Problém s nefunkčním CA modulem vyřešen. Záhadně pomohlo fyzické přehození karet mezi CAM a HD Boxem + přehození párování v systému VODAFONE. Po zaslání aktualizovaných dat do obou zařízení začal CAM v TV opět dekódovat programy a i HD Box funguje normálně. @tomus Měl jsem na večer domluvené odzkoušení CAM modulu u kamaráda na jeho televizi. Naštěstí už to nebylo třeba, modul odpoledne ožil. @Marek-26 👍 👍 👍 👍
  6. @Marek-26Určitě ano, chci přehodit párování karet. Budu moc rád.
  7. Díky za odpověď. Takže chybu spárování karty a modulu můžu vyloučit. Ještě bych potřeboval ověřit funkčnost karty, než si pořídím nějaký použitý odkoupený CAM. Přemýšlel jsem o možnosti přehození mých karet mezi CAM a HD boxem. Následně požádat VODAFONE o změnu párování v jejich systému. Pokud pak bude HD box s kartou funkční, můžu s klidem starý CAM zahodit.
  8. Již 10 let používám odkoupený CONAX CA modul od firmy LICA. Fungoval zatím bez problémů. Asi před týdnem přestal dekódovat zakódované programy. Volné programy fungují, na kódovaných se objeví hláška "Vybraný program je poškozený nebo jej nelze dekódovat. Prosím zkontrolujte, zda je správně zasunutý modu CA a čipová karta." I když modul nedekóduje, přišlo na něj začátkem měsíce obvyklé předplatné pro ZONA 5 na tento měsíc. Provedl jsem veškeré doporučované úkony (zasunutí, vysunutí, kontakty očištění, obnovení programové nabídky, restarty TV, .....). Na stránce moje UPC jsem kontroloval čísla spárovaných zařízení a narazil jsem na problém. "ID karty" souhlasí, ale "ID zařízení" jsem nikde na modulu nenašel. Na help lince VODAFONE (UPC) mi bylo sděleno, že "ID zařízení" je pouze nějaké systémové číslo a že to mám správně spárované s sériovým číslem modulu. Na nových pronajímaných modulech prý už je CAM-ID = "ID zařízení" správné. Mohl by mi nějaký ochotný majitel starší verze CA modulu TechniCrypt >>CXV<< potvrdit, že "ID zařízení" uváděné na stránce "Moje zařízení" není uvedeno někde na modulu, ani v menu CA na TV (tam je rovněž pouze SN). "ID zařízení" mého HD Mediaboxu je uvedeno na štítku vespod jako "Chip ID" a souhlasí. Pokud by byla ještě nějaká rada jak ověřit zda je modul skutečně vadný, budu rád. VODAFONE mi nabízí pouze servisní výměnu za nový PRONAJÍMANÝ modul a ten nechci.
×
×
  • Vytvořit...