Přejít na obsah

Zlaťák

Uživatel
  • Příspěvky

    245
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    5

Vše od uživatele Zlaťák

  1. Zlaťák

    CISCO DOCSIS modem

    Jeden kdysi odkoupený mám u rodičů. Na internet 50 Mb/s bohatě stačí.
  2. Zlaťák

    Změna tarifu

    No to je sice hezké, ale čekal bych, že ta sms přijde mně jako majiteli účtu. Když mám pod sebou 4 čísla, tak to mám hlídat i dětem, jestli jim nepřišla nějaká SMS, které třeba ani nerozumí? Nehledě na to, že zdražení o víc než 60% mi nepřipadá úplně jako drobnost. Ale vlastně můžu být rád, že mi tam nenastavili třeba neomezený internet za pětikilo (který by nikdo nevyužíval).
  3. Zlaťák

    Změna tarifu

    Ve vyúčtování ani zmínka (dopředu). Jestli přišla nějaká sms nevím.
  4. To je normální, že jsem měl tarif Smart 100 za 140 Kč měsíčně a najednou mám Start 130 za 228 Kč a nikdo se mě jako majitele čísla ani neobtěžoval alespoň informovat!? Co to sakra je za jednání!? Číslo používají rodiče v duchodovém věku, kteří provolají tak 40-50 minut a internet v mobilu nepoužívají. Těm je přidání dalších 30 minut volání (130 minut) a 1GB dat k prdu.
  5. Je tato akce i pro současné zákazníky? Vzhledem k tomu, že za rychlost 50/5 Mb/s platím 284Kč (s vlastním modemem Cisco EPC3925), tak bych už nějaký posun uvítal. Nepotřebuju trhat dráty, je to pro rodiče. Škoda, že to není jak za UPC, kdy se jednou za čas rychlost zvedala automaticky.
  6. Haha. Včera mi na základě mého požadavku volali ohledně úpravy rychlosti/ceny pevného internetu. Chtěl jsem trošku navýšit tarif na asi dvacetileté smlouvě. Momentálně mám 50M a stačilo by mi klidně 150M. Mám to pro seniory, kteří preferují cenu. Prej Vodafone nenabízí nic menšího než 250M za 299Kč+70Kč za modem, individualní sleva nelze, takže bohužel. Přitom na druhé smlouvě jde přes retenční upravit snad všechno k vzájemné spokojenosti. Asi budu muset na první smlouvě internet zrušit a objednat si ho na druhé smlouvě, abychom se nějak rozumně domluvili.
  7. Tak myslím, že jako správci domu (se silnoproudým vzděláním) mi to vrtání do stěn baráku a hrabání se v silnoproudých rozvodech bez našeho vědomí vadit mohlo, ne?
  8. Tak toto by si měl přečíst ten pán v mikině Vodafone, co u nás v domě minulý měsíc vrtal lišty na chodbě, v gumových rukavicích jak na prohlídku rekta skotu se hrabal v silových rozvaděčích, když se snažil protáhnout koax, a vypadal, že neumí do pěti napočítat.
  9. @Pepe Já mám taky odkoupený modem a za stejný tarif platím 323Kč. Na druhou stranu na druhé adrese mám 50/3 a platím 284Kč s vlastním modemem.
  10. Tak já naštěstí jedu přes CA moduly, nahrávám na USB disk a využívám zpětné přehrávání přes HBBTV. Ale baví mě tady to nekonečné slibování od takového kolosu, jakým Vodafone je.
  11. Mě fascinují ty neustálé sliby "jednou možná někdy to plánujeme". To to programuje jeden člověk jako koníček v době, kdy nemá do čeho jiného píchnout? Vždyť už se to tu slibuje roky. Dle mého by to snad pár placených programátorů mělo "za 2-3 měsíce" zvládnout. Za jak dlouho si můžu koupit novou televizi, aby v době vydání aplikace byla ještě podporována?
  12. @randomofamber Nějak se v tom dlouhém příspěvku ztratila informace, jaká je ta pěkná cena za internet 300/20. Bez tohoto údaje je informační hodnota příspěvku nulová.
  13. Spíš normálně k HBBTV
  14. @kautskym Tak to je docela příjemná zpráva. Zdraží mi to o 27Kč což je za 2GB dat navíc OK.
  15. Mně by spíš zajímalo, jestli se změní i parametry služeb. Já mám tarify Red Basic s 2+2GB dat. V novém ceníku s vyšší cenou je uveden tarif Red Basic s 4+2GB dat. Tak jsem zvědav, jestli se mi zvedne jen ta cena nebo i množství dat.
  16. Zlaťák

    EPG

    Proč se názvy pořadů przní přidáváním sériií a dílů!? Nemělo by toto být až v podrobnějších informacích po rozkliknutí? (série, díl, rok natočení, herci, obsah,...) Takto v názvu je to dost otravné.
  17. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    @Veronika - Vodafone Dobré odpoledne, popsané to tam hezky je. Ale jde o to, že když jsem přesně toto provedl, tak závěr byl "špatná kombinace jména a hesla, účet zablokován". Pak jsem to musel řešit po telefonu. Resetovali mi heslo (= nastavili opět přihlašování číslem plátce). Podruhé už to nemám odvahu zkoušet. Raději se budu přihlašovat číslem plátce než vůbec.
  18. Dnes jsem si nechal navýšit tarif na 300M. Změna ještě neproběhla. Jen si teď říkám, jestli to tento modem (v režimu router) vůbec zvládne. Do teď jsem jel na 150M. Máte někdo zkušenost s touto rychlostí na tomto modemu?
  19. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    @Veronika - Vodafone Už jsem se dovolal. Operátor mi resetoval a znovu poslal heslo přes sms. Jen teda nefunguje s přihlášením přes mail, ale zase jen s číslem plátce. No předělat to na přihlašování přes mail už se raději pokoušet nebudu.
  20. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    Tak u druhé smlouvy jsem se dostal do stavu, kdy po převodu je účet na jméno a adresu mojí matky, moje rodné číslo, můj telefon,... Když jsem se pokusil změnit přihlašování na přihlašování mailem, tak jsem se dostal do stavu, kdy jsem potvrdil potvrzovací email, který mě hodil na přihlašovací stránku. Tam jsem opakovaně zadal správný email i heslo a výsledek byl, že "špatná kombinace, účet byl zablokován". Už to zkouším několik hodin a pořád se nemůžu přihlásit. Dal jsem obnovit zapomenuté heslo, dozvěděl jsem se několikrát, že mi "na email přišel odkaz pro ověření", ale v emailu je pořád prázdno. To je fakt za trest.
  21. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    No já u toho "zrušeného" pořád vidím "příští měsíc budete platit". To by asi už být nemělo, ne? Ani mi nepřišla žádná potvrzující sms o vyřízení požadavku (co obvykle chodí).
  22. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    Tak jedna smlouva byla převedena za necelou půlhodinu. Plátce vidím v samoobsluze pořád dva, i když v samoobsluze v mých požadavcích vidím, že už je vyřešeno. Na druhé smlouvě přišla sms o zahájení převodu dnes ráno v 9:30 a pořád se asi převádí, protože jiná sms už nedorazila. Trvalo to někomu taky tak dlouho?
  23. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    Já vím, právě tady dole jsem si o změnu požádal. Ale pak tu najednou píše zaměstnanec Vodafonu, že takhle to nejde.
  24. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    @Veronika - Vodafone Dobrý den, tak teď jsem z toho jelen. Všechno je to na mě (stejné přihlašovací údaje, kontakty, rodné číslo,... Služby vidím všechny najednou (všechny mají stejné číslo zákaznického účtu). Jen v záložce vyúčtování vidím telefony pod jedním číslem plátce (?) a internet a kabelovku pod jiným (číslo smlouvy je ještě jiné, než tato čísla, která vidím u vyúčtování). Mám dvě vyúčtování, každé s jiným zúčtovacím obdobím. Včera jsem vyplnil právě ten formulář "žádost o změnu plátce". Normálně jsem si v roletce vybral to druhé číslo. Rozhodně nechci převádět svoje práva a závazky na jiného uživatele. Všechno je to psané na mě. Takže teď se stane teda co? Na infolinku bych zavolal, ale dovolat se je nadlidský úkol. Nerad bych přišel o individuální nastavení služeb. Nerad bych, aby mi někdo omylem odstranil vlastní modem, ca moduly,.... a pak tvrdil, že si je musím jen pronajmout, že už vrátit zpátky nejdou.
  25. Zlaťák

    Převod z UPC do Vodafone

    Tak už to proběhlo. Teď ještě najít v samoobsluze, kde sloučím dva zákaznický účty (jsou pod jedním přihlašovacím jménem a heslem, jen to musím pořád přepínat), aby mi chodilo jedno vyúčtování.
×
×
  • Vytvořit...