January 7, 200719 yr Tohle jsou většinou problémy, které nemůže žádný lokální technik ani člověk z infolinky vyřešit.
January 8, 200719 yr no kdyby s tim někdo neco dělal, tak bys třeba našel na jejich webu, že je problem v přijmu HBO, nebo na infolince by to věděli, pravda je, že ani na infolince netuší, že nějaký AC3 existuje. Představ si, že mě radili, abych se podíval, jestli mam kabel od anteny v zásuvce! A jen pro tvojinfo , volal jsem tam, měl jsem doma technika, chyba se projevila, ale řešení v nedohlednu.......... Jěště nějaká rada ! Čekat až to vyřeší, jestli na tom někdo dělá Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
January 18, 200719 yr Máš pravdu, opravdu to jede. Je ta originální zvuk. Naposledy jsem to slyšel 5.12. takže dva měsíce to nejsou. Co jsem koukal do programu, tak toho teď moc nedávají, to mezi svátky toho bylo habaděj. Tak snad už to pojede a bude toho víc, ještě by to chtělo vysílat v 16:9 a bude to super Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
January 21, 200719 yr Tak jsem mi 19.1. poprvé natrefil na 5+1 zvuk na HBO, je to rozdíl, paráda, doufám, že jim to vydrží. Tím pádem padají veškeré teorie o nefunkčím STB nebo nekompatibilitě recieveru. Jenom je škoda, že to tak dlouho trvalo a vadí mi naprostý nezájem ze strany poskytovatelů služby o informovanost zákazníků.
January 22, 200719 yr Vcera vecer na HBO1 AC3 jelo v DD5.1 pri premiere ve 20:00 "Stealth". Konecne jsem to slysel i na vlastni usi na svem AV receiveru.
April 2, 200719 yr Tak jsem si všiml, že u programu HBO, který je v AC3 začali dávat do názvu značku (AC3) Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha