Odesláno 1. února 2016 9 let Tak už to zase jede, jak na ie, tak na firefoxu - asi v upc provedli nějakou další aktualizaci - celý víkend jsem s nimi korespondovala
Odesláno 1. února 2016 9 let Stále nic. Z FB: "O závadě víme a aktuálně pracujeme na odstranění. David - UPC Facebook tým" Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 1. února 2016 9 let Tak na PC už mi to šlo (firefox). Na tabletu Prestigio a mobilu ne. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 1. února 2016 9 let Tak mě už to taky zase funguje .. imho s tim něco dělaj a problémy jsou na straně upc.
Odesláno 1. února 2016 9 let Mně to nefunguje ani na macu Už mi to taky funguje Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 5. února 2016 9 let Nová funkce na Horizon GO - Nahrát do přijímače DVR . Již můžete přes Horizon Go jak na webu tak v aplikaci naprogramovat nahrávání na dálku. David - UPC Facebook tým Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 17. února 2016 9 let Zdravím, asi se to tu řešilo, ale nikde jsem nenašel jednoznačnou odpověď. Půjde tato služba i na Smart TV, nebo je nutné zakoupit např. chromecast ? Děkuji za odpověď.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.