Odesláno 31. ledna 2016 9 let Mám stejny problem s hlaskou Doslo k chybe. Na obou kompech (Mac a PC) to nefunguje a zacalo to zaroven. Na PC prejmenovani souboru nefunguje.
Odesláno 31. ledna 2016 9 let Na jednom PC to jde. Na druhém to nejde (i když jsem to přejmenoval a restartoval) Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 31. ledna 2016 9 let Tak já mám problém jak na PC, tak na tabletu i mobilu. Nikde to nefunguje. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 31. ledna 2016 9 let Tak mně bohužel nepomohlo ani to přejmenování Zkoušela jsem ie, firefox, operu a nic.. mám Win 7 64 a od pátku ani ťuk... na mobilu mi to jede normálně
Odesláno 31. ledna 2016 9 let jj, taky můžu potvrdit, že mi to několik dní nefunguje v žádném prohlížeči na PC (Win 10 x64). Soubor jsem přejmenoval. Bez výsledku. Na mobilu v aplikaci to jede v pohodě.
Odesláno 31. ledna 2016 9 let Mně to nefunguje ani na macu Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 31. ledna 2016 9 let Tak já nemám na ntb (Win10x64) problém. Funguje mi to bez problému jak s Firefoxem, tak Explorerem. http://www.imgup.cz/image/aGK
Odesláno 31. ledna 2016 9 let Win 7, 64bit, IE, Horizon GO funguje v pohodě 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.